Gazete Vatan Logo
Başakşehir 'Fatih Terim her zaman...'

'Fatih Terim her zaman...'

İstanbul Başakşehirspor’la anlaşan Ufuk Ceylan, eski takım arkadaşı Fernando Muslera hakkında övgü dolu sözler söyledi

'Fatih Terim her zaman...'

Radyospor'a konuşan tecrübeli kaleci, “Başakşehirspor’da Abdullah Avcı’yla birlikte çok iyi bir proje olduğunu gördüm. Ben 28 yaşına geldim. Galatasaray’da çok önemli bir tecrübe edindim. Bundan sonra daha fazla maç oynamaya ihtiyacım vardı. Bu nedenle Başakşehirspor’a gelmeye karar verdim. 5 senelik sözleşmem bitmişti. Ben de oynamam gerektiğini düşünüyordum. Sonuçta Galatasaray’dan da böyle bir karar çıktı” dedi.

KARAKTERİ VE KALECİLİĞİ TARTIŞILMAYACAK BİR İSİM

Ufuk, “Muslera gibi hem kalecilik olarak hem de karakter olarak dünya çapında bir isimle çalıştım. Orada tabii ki daha az şans buluyorsunuz. Böyle olunca oynama şansımın daha fazla olacağı bir kulübü gelmeye karar verdim. Muslera karakter ve kalecilik olarak tartışılmayacak birisi. Dünya çapında. Taffarel’le de çalışmak benim için çok önemliydi. Galatasaray Spor Kulübü’nde olmanın onurunu yaşadım” diye konuştu.

MUSLERA GİBİ İSİMLER GELİRSE HEPİMİZ SAYGI DUYARIZ

Başarılı kaleci, “Muslera’nın dünya kupasındaki performansını iyi buldum. Zaten kalitesi tartışılmayacak bir isim. Türkiye’ye onun gibi isimler geldiği zaman hepimiz saygı duyuyoruz. Ben kendisiyle çalışmaktan dolayı mutluluk duydum. Bundan sonra da karşılıklı oynayacağız. Ayrı bir heyecan, arkadaşlığımız hep devam edecek” dedi.

Haberin Devamı

DÜNYANIN BİR NUMARASI NEUER

Ufuk Ceylan, 2014 Dünya Kupası’nda altın eldiven alan Alman kaleci Manuel Neuer’in şu anda dünyadaki en iyi kaleci olduğunu belirterek, “Çok kaliteli ve dengeli bir kaleci. Dünyanın bir numarası olmayı hak ediyor” şeklinde konuştu.

MANCINI ÇOK İYİ BİR KARAKTER. PRANDELLİ’NİN BAŞARILI OLACAĞINI İNANIYORUM

Mancini’nin çok iyi bir karakter olduğunu belirten Ufuk, “Mancini’yle çalışmaktan dolayı çok mutlu oldum. Kendisi her şeyden önce çok iyi bir karakterdi. Ama Galatasaray yönetimi yolları ayırma kararı aldı. Saygı duymak gerekir. Ayrıca Galatasaray’ın Prandelli’yle başarılı olacağını inanıyorum” dedi.

FATİH TERİM HER ZAMAN ADALETLİ DAVRANIR

Ufuk Ceylan tekrar A Milli Takım’a yükselmek istediğini belirterek, “Yeni takımında düzenli olarak forma giydikten sonra, daha önce yükseldiğim A Milli Takım’da tekrar dönmek istiyorum. Fatih hoca zaten her zaman adaletli davranan bir teknik direktör, çok büyük bir kariyer. Önemli olan benim burada ne gösterdiğimdir. Sonrasında Fatih hoca her zaman gerekeni yapmıştır, yapacaktır” şeklinde konuştu. (Radyospor)

Haberin Devamı