Gazete Vatan Logo
Futbol "Felsefemiz asla vazgeçme"

"Felsefemiz asla vazgeçme"

FUTBOL Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören yarınki İzlanda maçının önemine değindi. Demirören maç kitapçığındaki yazısında felsefelerini ‘Asla vazgeçme’ sözü üzerine kurduklarını vurgularken şunları kaydetti:

"Felsefemiz asla vazgeçme"

“İzlanda maçı Dünya Kupası’na katılma hedefimiz doğrultusunda çok büyük önem arz ediyor. Bu maçı Eskişehir’in coşkulu taraftar atmosferinde oynayacak olmak da inancımızı arttırıyor.”

“ESKİŞEHİR’DEKİ taraftarın, Hırvatistan maçında sergilediği fair-play’den taviz vermeyen koşulsuz desteği, sadece Türkiye’nin değil, yabancı konuklarımızın da hayranlığını kazandı. İzlanda karşılaşması Dünya Kupası’na katılma hedefimiz doğrultusunda çok büyük önem arz etmektedir.
‘TARAFTARLARA HAYRAN KALDILAR’
BU maçı Eskişehir’in coşkulu taraftar atmosferinde oynayacak olmak inancımızı arttırıyor. Taraftarlarımızın tribündeki görevlerini yerine getireceğinden ve futbolcularımızın da zoru başarma ruhu ile oynayacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Milli futbolcularımız, uluslararası turnuvaların finallerinde düzenli olarak yer alma hedefinden kesinlikle taviz vermeyecektir.”