Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Fenerbahçe bambaşka bir kulüp"

"Fenerbahçe bambaşka bir kulüp"

Mauricio Isla, Kanarya'yı Şili Milli Takımı'ndaki arkadaşlarına anlattığını ifade etti.

"Fenerbahçe bambaşka bir kulüp"

F.BAHÇE’NİN Şilili sağ beki Mauricio Isla, milli takım kampında sarı-lacivertli kulübü takım arkadaşlarına anlattığını söyledi. 29 yaşındaki futbolcu “Ben İtalya’da, İngiltere’de, Fransa’da oynadım ama F.Bahçe bambaşka bir kulüp. Çok farklı. Burada evimdeki elektrik arızasına kadar kulüp çalışanları ilgileniyor. Hep yanımızdalar.

BUNU milli takımdaki arkadaşlarıma söyledim, hepsi ‘Gerçekten o kadar mı?’ diye sordular. ‘Evet’ dedim ve çok şaşırdılar. Onlara, sezona istediğimiz gibi başlayamadığımızı ama bu haftadan itibaren seri galibiyetler alacağımıza inandığımı söyledim. Burada insan kendini çok değerli hissediyor. Ve bu değer performansınıza da yansıyor. Bu takım şampiyonluğu fazlasıyla hak ediyor” dedi.

‘HAKKIMIZ YENDİ’

ÖTE yandan Şili Milli Takımı’nın 2018 Dünya Kupası’na katılma hakkı elde edememesi nedeniyle üzgün olduğunu da kaydeden Isla, “Oyuncu grubu olarak ülkemize ve milli takıma gerçekten tutkuyla bağlıyız. Dünya Kupası’na gidemeyecek olmak bizim için adeta bir yıkım oldu. Açıkçası ben hakkımızın yendiğini düşünüyorum. Diğer taraftan tabii ki geçmişe bağlı kalmadan şimdi F.Bahçe’nin başarısı için çalışmak zorundayım” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı