Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Fenerbahçe ile başlamak olumlu yansıdı"

"Fenerbahçe ile başlamak olumlu yansıdı"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe maçını kazanmak için ne yapabileceklerini düşündüklerini belirterek rakibi analiz ettiklerini söyledi.

"Fenerbahçe ile başlamak olumlu yansıdı"

Buruk, "Orta alanı biraz daha kalabalık tutarak hücuma geçersek Fenerbahçe karşısında etkili olabilirdik. Rakibin zaaflarını biliyorduk. Fenerbahçe takımı içinde bulunduğu duruma bakıldığında maçtan önce zorlanacaklarını düşündük. Bir duran top ve bir hızlı hücumla golleri bulduk. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Haklı bir galibiyet aldık. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Taraftarımızın enerjisi sahaya yansıdı. Oyuncularıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Geçen yıl da Akhisarspor'da 3 maçta Fenerbahçe'yi yendiği hatırlatılan Okan Buruk, "Rize'de, Fenerbahçe maçı ile başlamak tesadüf oldu. Rakibimiz bu sezon çok maç kaybetmişti. Bu hafta bize yenmek nasip oldu. Başka bir takımla da oynasaydık yine aynı oynayacaktık. Fenerbahçe maçı ile başlamanın bana ve ekibime psikolojik anlamda olumlu yansıması olmuştur. Onun yanında rakibimizi doğru analiz ettik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyuncularım benle beraber Fenerbahçe'yi yenmiş oldu ama asıl pay oyuncularımın" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı