Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Fenerbahçe'nin bütçe üstünlüğü...'

'Fenerbahçe'nin bütçe üstünlüğü...'

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı 2. yardımcı antrenörü Cihan Çintay, önemli açıklamalarda bulundu.

'Fenerbahçe'nin bütçe üstünlüğü...'

Vestel Venus Sultanlar Ligi finalinde Fenerbahçe ile oynayacakları seriyi değerlendiren Çintay, şu sözlere yer verdi:

“Ligde oynadığımız iki maçta da…”

Maçlarda kalıplaşmış bir taraftar grubu desteğimiz var. Lig maçlarını bildiğimiz Taç Spor’da oynuyorduk. Ancak final maçlarını federasyonun sahasında oynayacağız. Ligde Fenerbahçe ile 2 kere karşılaştık. İki maçta da küfürlü veya kötü bir atmosfer yoktu. Final etabında da böyle olacağını düşünüyorum. Seyirciler salonları doldurarak güzel bir atmosfer yaratacaktır. Boş salonlarda biz de konsantre olamıyoruz.

“Fenerbahçe’nin bütçe üstünlüğü…”

İki kulüp de son top yere düşene kadar saldıracaktır. Fenerbahçe’nin büyük bir bütçe üstünlüğü var. Ancak bizim de iyi oyuncularımız var. Takımın içinde çok iyi bir arkadaşlık havası var. Taraftarımız ve oyuncularımız bütünleşmiş durumda. Maçlara çok iyi hazırlanarak elimizden geleni yapacağız. Uzun bir final serisi olacağını söyleyebilirim.

“Ligimizde Messi, Ronaldo seviyesinde…”

Voleybolda oyuncuların belli bir seviyeye gelmesi, çok büyük emek ve bütçe gerektiriyor. Futbolda Messi, Ronaldo gibi oyuncular çok önemli isimler ve kulüplerimizin ulaşamadığı seviyedeler. Ancak bilmiyoruz ki ligimizde Messi, Ronaldo seviyesinde voleybolcular var. Son 8-10 senede çok ciddi yıldız voleybolcular ligimize geldi. Bizim genç oyuncularımız da onlardan çok şey öğreniyor, tecrübelerinden faydalanıyor. Yeri geliyor ayakkabı bağlamalarından bile bir şey öğreniyorlar.

Haberin Devamı

(Ajansspor)