Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Fenerbahçe'ye gidelim"

"Fenerbahçe'ye gidelim"

Bouchra van Persie, eşine 'Türkiye'den gelen teklifi kabul et' diye baskı yapıyor:

"Fenerbahçe'ye gidelim"

Terraneo’yla İngiltere’de yaptığı son görüşmeden sonra eşinden onay alan Hollandalı, ailesiyle beraber bugün ya da yarın imza için İstanbul’a ayak basacak

F.BAHÇE, Robin van Persie transferinde tüm engelleri aştı, mutlu sona nihayet ulaştı. Önceki gün aradaki son pürüzleri halletmek için İngiltere’ye giden sportif direktör Terraneo, hem Hollandalı hem de kulübü Manchester United’la resmen el sıkıştı.
BU sıcak gelişmede dünyaca ünlü golcünün Müslüman eşinin kilit rol oynadığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta İstanbul’a gelip Boğaz’a hayran kalan Bouchra van Persie, eşine “İstanbul’dan gelen teklifi kabul et. F.Bahçe’ye gidelim” diye baskı yaptı.
BOUCHRA hanımdan gelen bu onay sonrası kafasındaki tüm soru işaretlerini gideren tecrübeli oyuncu, ‘Transfer sihirbazı’ lakaplı Giuliano Terraneo’yla iletişime geçip sarı-lacivertlilerden gelen teklifi kabul ettiğini açık şekilde dile getirdi.
4 yıllık sözleşme yapılması konusunda mutabakata varan taraflar bugün ya da en geç yarın İstabul’a gelecek. F.Bahçe bu transfer karşılığında Manchester United’a 7 milyon Euro, oyuncuya da yıllık 6 milyon Euro ödeyecek.
EKŞİOĞLU: ORTA SAHAYA ODAKLANACAĞIZ
ÖTE yandan İlhan Ekşioğlu, Robin van Persie transferinin bitmek üzere olduğunu Twitter’da ima etti: “Şimdi orta saha işimize odaklanacağız merak etmeyin.”
AYRICA eski yönetici ve Aziz Yıldırım’ın yakın dostu Uğur Dündar da, RvP’nin bittiğini Twitter’dan müjdeledi: “F.Bahçeliler. Bir aksilik çıkmazsa Robin van Persie en geç cuma İstanbul’da. Haftaya sarkma olmaz. Alemin kralı geliyor, efsane geri dönüyor, F.Bahçemiz kuşaklar boyu unutulmayacak bir sezona koşuyor.” n ALİ CAN

Haberin Devamı