Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Fenerbahçe'yi de yeneceğimize inanıyorum"

"Fenerbahçe'yi de yeneceğimize inanıyorum"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un devre arasında Porto'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Chidozie Collins Awaziem, Fenerbahçe'yi deplasmanda yeneceklerine inandıklarını söyledi.

"Fenerbahçe'yi de yeneceğimize inanıyorum"

Çaykur Rizespor'da 5 maçta 369 dakika görev alan Chidozie Awaziem'in sahada kaldığı anlarda yeşil-mavili ekip, sadece Antalyaspor mücadelesinde bir gole engel olamadı.

Nijeryalı defans oyuncusu, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor'a gelmeden önce yurt dışından ve Türkiye'den Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor'dan teklif aldığını belirtti.

Çaykur Rizespor'dan gelen teklifi camiadaki özveriyi gördükten sonra düşünmeden kabul ettiğini aktaran Awaziem, "Katkı sağlayıp takımın düşme hattının üzerine çıkması için geldim. Bu doğrultuda oynadığım maçlarda elimden geleni yapmaya çalışıyorum." diye konuştu.

Takım olarak çok iyi bir uyum yakaladıklarını anlatan Nijeryalı defans oyuncusu, "Çok iyi bir ekip oluşturduk. Takım olma yolunda hızla ilerliyoruz. Görev aldığım maçlarda kalemizde bir gol gördük ama bu sadece bana bağlı değil. Kimlerine göre iyi kimilerine göre kötü oynamışımdır. Futbol kolektif bir oyun. Birlikte savunma yapıp birlikte hücum ediyoruz. Bunu yapmaya çalışıyoruz. Birlikte hareket ederek takım olmayı başarınca güzel sonuçlar ortaya çıkıyor." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı