Gazete Vatan Logo
Galatasaray ‘Finalden sonra görüşürüz’

‘Finalden sonra görüşürüz’

Shakhtar’la bağlarını koparan Mircea Lucescu’nun, Galatasaray’la yapacağı kritik görüşmenin tarihi belli oldu. Rumen hoca, perşembe günü Fenerbahçe ile oynanacak kupa finali sonrası Türkiye’ye gelmesi bekleniyor

‘Finalden sonra görüşürüz’

Galatasaray, dört gözle Mircea Lucescu’yu bekliyor...

Sarı-Kırmızılılar’ın gelecek sezon takımın başına geçmesi için prensip anlaşmasına vardığı Lucescu, önceki gün 12 yıllık Shakhtar Donetsk macerasını Ukrayna Kupası’nı kazanarak noktalamıştı. Şimdi tüm gözler, Luce’nin gelecek adına nasıl bir karar vereceğine çevrildi. Kendisine Galatasaray dışında birçok kulübün talip olduğu Rumen hocanın, perşembe günkü kupa finalinin ardından Türkiye’ye gelerek, Başkan Dursun Özbek ve kurmaylarıyla son detayları görüşeceği bildirildi.

Kapıları kapatmıyor

Fenerbahçe ile oynanacak mücadele öncesi takımın konsantrasyonunun bozulmamasını isteyen tecrübeli çalıştırıcı, bu sırada gelen diğer teklifleri de masaya yatırmayı ihmal etmiyor. Halen Aslan’ı 1 numaralı tercihi olarak gören 70 yaşındaki hocanın, düşük ihtimal olsa da Galatasaray’la yapacağı görüşmeden olumsuz bir kararla çıkılması halinde hiçbir kapıyı kendisi adına kapatmamak istiyor.

Herkes onu istiyor

Cim Bom’un yanı sıra Luce’nin adının geçtiği takımlar, Valencia, Porto, Zenit ve Marsilya’ydı. Bunların içinde Galatasaray’ı en çok zorlayacak kulüp olarak gözüken Zenit’le de görüştüğü öne sürülen Rumen hoca, yıllık 4 milyon Euro’luk teklife rağmen, deplasmanlarının yorucu olması ve Rusya’daki iklim şartları sebebiyle bu teklife sıcak bakmadığı öğrenilmişti.

Haberin Devamı

(Fanatik)