Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Fırsatı kullanın formayı alın'

'Fırsatı kullanın formayı alın'

“Bu zamanlarda kendinizi ne kadar gösterirseniz ne kadar çalışırsanız o kadar iyi. Diğer oyuncular gelene kadar çok daha fazla kendinizi idmanlara vermeli, hazır hale gelmelisiniz. Elinizden geleni yapın ve A takımda oynayan isimleri zorlayın.”

'Fırsatı kullanın formayı alın'

LİGİN 6. haftasındaki G.Birliği maçı için hazırlıklar sürerken teknik direktör Jan Olde Riekerink milli takımlarına çağrılmayan oyuncularla dün bir toplantı yaptı. Hollandalı teknik adam böyle milli maç aralarının en çok forma bulamayan isimlere faydası olacağını vurguladığı konuşmasında Martin Linnes’i de örnek olarak gösterdi...

SAĞ bekte yaşanan rekabetin Linnes’i de etkilediğini ve herkesin çok çalışması gerektiğini ısrarla vurgulayan Riekerink, şunları söyledi: “Böyle zamanlarda kendinizi ne kadar gösterirseniz ne kadar fazla çalışırsanız o kadar iyi olur. Mesela Martin Linnes... Onunla birlikte sağ kanatta Sabri ve Cavanda da var. Ancak bu ara Linnes forma giyemiyor. Bu onun kötü olmasından kaynaklanmıyor. Linnes kötü olduğu için değil; diğer iki oyuncu daha hazır olduğu ve de daha iyi çalıştığı için sahaya çıkıyor. Yarın iyi olursa Linnes de forma şansı bulacak. Sizler bu milli maç arasını fırsata çevirmelisiniz.

‘DAHA ÇOK ÇALIŞIN’

DİĞER oyuncular gelene kadar çok daha fazla kendisini idmanlara vermeli ve de hazır hale gelmelisiniz. Levski Sofya ile oynayacağımız hazırlık maçı da hepiniz için büyük önem taşıyor. Elinizden geleni yapın ve A takımda oynayan isimleri sonuna kadar zorlayın. Her zaman söyledim yineliyorum... Kimsenin yeri garanti değil! Çok çalışan oynayacak.”

Haberin Devamı