Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Fırtına'ya teslim olmayalım"

"Fırtına'ya teslim olmayalım"

Trabzonspor’un 3-0 öndeyken 4-3 kaybedilen Alanya maçını telafi etmek için sahaya çıkacağına dikkat çeken siyah-beyazlılar milli araya 3 puanla gitmek için bugünkü maçta kayıp istemiyor

"Fırtına'ya teslim olmayalım"

F.BAHÇE derbisinde sezonun ilk yenilgisini alan Beşiktaş bugün sahasında konuk edeceği Trabzonspor maçından 3 puanla ayrılarak milli araya rahat girmek istiyor. Oğuzhan, Quaresma ve Atiba gibi 3 önemli yıldızıyla beraber cezası nedeniyle takımın başında yer alamayacak olan teknik direktör Şenol Güneş de hafta boyunca bu maçın önemini anlatıp mental olarak da oyuncularını maça hazırladı.

TAKIMLAR yaptığı konuşmalarda 3-0 öndeyken 4-3 kaybeden Trabzonspor’un Alanya karşısında yaşadığı sıkıntıyı giderebilmek için maça ekstra motivasyonla çıkacağının altını çizen Güneş’in “Geçen haftaki sonucu telafi etmek isteyecekler. Bizim gibi onlar da milli maçlar arasına kafaları rahat girmek isteyecekler. Yeniden çıkışa geçebilmek için bu maçın onlar için anlamı büyük.

EVDE SON 13 MAÇTA 5-4 TRABZON ÜSTÜN

ANCAK bu mücadele en az Trabzonspor kadar bizim için de kritik. Oturmuş bir takımımız ve sistemimiz var. Eksiklerimiz olmasına rağmen görev alacak arkadaşların ellerinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyorum” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

BU arada takım arasında oynanan son maçlarda Trabzonspor, Beşiktaş’ı oldukça zor anlar yaşatıyor. Siyah-beyazlılar ev sahibi ekip sıfatıyla yaptığı son 13 lig maçında 3’ü son 4 sezonda olmak üzere Karadeniz ekibini 4 kez yenebildi. Bu seride bordo-mavililer 5 galibiyet alırken, 4 maçta ise eşitlik bozulmadı.