Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Fişi çekmeliydik'

'Fişi çekmeliydik'

Biliç sayısız fırsatı kullanamadıkları maçın sonunda isyan etti:

'Fişi çekmeliydik'

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Biliç kaçan galibiyetin affedilmeyecek bir hata olduğunu söyledi... Sözlerine "Gerçekten çok üzgünüz" diyerek başlayan Hırvat çalıştırıcı kaçan fırsatlara dikkati çekerek şunları söyledi:

"EVİMİZDE 3 puan istiyorduk. Çok şans bulduk ancak hepsini harcadık. 3 puan elimizden gitti. 2. golü atıp fişi çekmeliydik. Son 10 dakikada rakibin üzerimize gelmesine izin verdik. Daha erken bu işi bitirebilirdik. Sürekli önde oynadık. Çok iyi ataklarımız ve pozisyonlarımız vardı. Bu maçı kazanamamaış olmamız gerçekten inanılmaz. Bulacağımız ikinci hatta üçüncü golle maçı daha erken bitirebilirdik.

'KABUL EDİLEMEZ'

BU seviyede kabul edilebilir bir durum değil. 1-0 önde olduğumuz ve bu kadar gol kaçırdığımız maçta 3 puanı da almamız gerekirdi. Geçen sezon da benzer durumlarla karşılaştık iç sahada. Çok gol fırsatı yakaladık. Maçı bitirecek golü atmalıydık. Son 10 dakikada takamıda bir gerginlik başladı ve yaptığımız bir hatanın ardından golü yedik. Bu çok sinir bozucu bir durum.

Haberin Devamı

BU maçları mutlaka kazanmanız gerekir. Diğer maçta, Belgrad'da da beraberlik var tüm takımların 1 puanı var. Kazansak gerçekten avantaj olacaktı. Grupta her şey açık bir durumda. Ancak kaçırmamamız gereken puanlar bunlar.

ARTIK elimizden gelen bir şey yok. Zemin, saha, bunların hepsi bahane. 2. golü bulsak maç çok daha farklı olacaktı.

Özellikle karşılaşmanın son 10 dakikada geriye çekilmemizi ve rakibin gelmesine izin vermeyi kabul edemiyorum."