Gazete Vatan Logo
Futbol 'Fişi daha erken çekmeliydik'

'Fişi daha erken çekmeliydik'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic: “Büyük takımlar kötü oynadıkları zaman da kazanma alışkanlığına sahiptirler. Biz bu maçta bunu yaptık. Neyse ki bu karşılaşmanın sonunda yediğimiz gol Karabük’teki gibi pahalıya patlamadı.”

'Fişi daha erken çekmeliydik'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, Kayseri karşısında hayati bir 3 puan aldıklarını söyledi. “İşi biraz daha erken bitirmeliydik” diyen Hırvat hoca “Büyük takımlar kötü oynadıklarında da kazanma alışkanlığına sahiptir. Biz bu maçta bunu yaptık.

Birçok oyuncumuzu sakatlık nedeniyle kullanamadık. Bu maçta oynayanların bir bölümü fizik olarak yeterli değildi. Fakat onları kullanmak zorundaydık. Kayseri yukarılarda olması gereken bir takım. 3 maç kazanarak, özgüvenli geldiler.

Takım savunmasında büyük sorunlar yaşamıyoruz. En az gol yiyen takımlardan biriyiz. Karabük maçında durum farklıydı. Skor 0-0’dı. Yüklendiğimiz bölümde Dany’nin boşalttığı alanı kapatamadık. Bu kez 2-0 öndeyken arkada alanı daha iyi kapatmalıydık. Bunlar engellenebilir hatalar. Oyuncularımız işi birbirlerine havale ederken böyle bireysel hatalar çıkıyor. Neyse ki Karabük’te olduğu gibi pahalıya patlamadı

‘DÜRÜST OLACAĞIM’

Maçta gördüğüm bazı pozisyonlar var. Kayseri, penaltı veya kırmızı kart için şikâyet ediyor. Olabilir, pozisyonları izleyeceğim ve sonra dürüst şekilde fikrimi söyleyebilirim. Kayseri’nin şikâyetini anlıyorum. Ölüm kalım mücadelesi veriyorlar.

Beşiktaş koşullar ne olursa olsun şampiyonluk için mücadele eder. F.Bahçe favori görünüyor. Biz de yarışta kalmaya çalışıyoruz. Yarın (bugün) büyük bir derbi var. İyi maç olmasını, olaysız bir derbi olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı