Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Futbolu G.Saray'da bırakacağım"

"Futbolu G.Saray'da bırakacağım"

Yeni sözleşmeye imza atan Ryan Donk, sarı-kırmızılı takımdaki hedefini açıkladı.

"Futbolu G.Saray'da bırakacağım"

“21 maç oynamayı amaçlıyorum ama asıl amacım tüm sezonda oynamak. Takıma elimden geldiğince yardımcı olmak ve kariyerimi de mümkünse G.Saray’da sonlandırmak istiyorum.”

G.SARAY ile yeniden anlaşma imzalayan Ryan Donk, Anadolu Ajansı’nın sorularını yanıtladı... Geçen sezonun 2. yarısında takıma dönen ve Ndiaye’nin ayrılması ile bulduğu forma şansını iyi değerlendiren Hollandalı oyuncu kariyerini de G.Saray’da noktalamak istediğini söyledi.

KONTRATINA göre bu yıl 21 maçta oynaması durumunda sözleşmesi bir yıl daha uzayacak olan Donk, şunları söyledi: “21 maç oynamayı amaçlıyorum ama asıl amacım tüm sezonda oynamak. Takıma elimden geldiğince yardımcı olmak ve kariyerimi de mümkünse G.Saray’da sonlandırmak istiyorum.

TEKNİK direktör Fatih Terim sayesinde kazandığım güven ile herkes sahada farklı bir oyuncu görüyor ama aynı kişiyim sadece kendime olan güvenim arttı ve iyi sonuçlar alarak şampiyon olduk. Şampiyonlar Ligi seviyesine çıkabilmek için çok erken. Takım olarak kendimizi geliştiriyoruz. Çünkü birçok oyuncu ayrıldı, genç oyuncularımız arttı ve tecrübeli oyuncular olarak gençlere desteğimizi arttırmalıyız.”

Haberin Devamı

Onyekuru: Terim’le çalışmak büyük şans
G.SARAY’IN yeni transferi, 21 yaşındaki Nijeryalı santrfor Henry Onyekuru, beIN Sports Haber’e konuştu: “Beni tanımlayabileceğiniz tek kelime; sürat... İdolüm Henry. Kötü bir zamanda sakatlandım. Hayâlim Dünya Kupası’na gitmekti. G.Saray’ın, Şampiyonlar Ligi’nde oynaması, dev bir kulüp ve dünya çapında bir teknik direktöre sahip olması beni heyecanlandırdı. Fatih Terim’le çalışmak büyük ayrıcalık.”
Kendilerini aştılar!
Oyuncular programlarını tam uyguladı, teknik heyetten alkış aldı.
SEZONUN sona ermesi ile birlikte tüm oyunculara çalışma programı verilirken geldiklerinde ise teste girecekleri iletildi... Zorlu bir sezonun ardından takımın durumunu merak eden teknik heyet, oyuncuların programa dikkat etse de tam olarak uygulayacaklarından da şüpheliydi.
OYUNRCULARIN dönüşü ve yapılan kontrollerle birlikte geçtiğimiz yıllara göre de bir farklılık ortaya çıktı. Oyuncuların tamamı kendilerine verilen çalışma programını tamamen uygularken bir bölümü de fazladan yaptıkları çalışmalarla normal seviyelerinin de üzerinde bir efor ile kampa katıldı.

Haberin Devamı