Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'G.Saray çok şanslı'

'G.Saray çok şanslı'

Eski Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Necati Demirkol, sarı kırmızılı takımın gündemini değerlendirdi.

'G.Saray çok şanslı'

Demirkol, Galatasaray'da önümüzdeki günlerde yapılacak olan başkanlık seçimi, liseli-lisesiz kavgası, 4. Yıldız ve Hamza Hamzaoğlu ile ilgili görüşlerini açıkladı.

"HAMZAOĞLU UZUN YILLAR KALMALI"

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun başarılı bir teknik adam olduğunu ve uzun yıllar Galatasaray'da hizmet etmesini istediğini dile getiren Demirkol, "Hamza Hamzaoğlu'nun, futbolculuğunda da hepimizin çok sevdiği, sempati duyduğu, rol model bir hoca olduğunu düşünüyorum. Galatasaray kendisine yakışan bir hoca buldu. Ben kendisini çok seviyorum. Geldiği günden bu yana da Galatasaray'da çok başarılı. Galatasaray'ın başarısı için inşallah uzun yıllar görevinde kalır" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın sezon sonunda 4. yıldızı takacağını ve bunu da hak ettiğini sözlerine ekleyen Demirkol, "Galatasaray bu sezon şampiyonluğu hak etti. Teknik heyet ve futbolcular başarılı bir performans sergiledi. Umarım bu sene 4. yıldızı takarlar" dedi.

Necati Demirkol son olarak, "Galatasaray'dan hiç kopmadık. Hala Galatasaray'ın içindeyiz. Yaşantımızın, düşüncemizin büyük bir kısmı Galatasaray'da" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Necati Demirkol, başkanlık seçimiyle ilgili olarak, "Bu bir bayrak yarışı, Galatasaray'ın kuruluşundan rahmetle anıyoruz Ali Sami Yen Başkanımızdan bu güne kadar olan bütün Başkanlar ve yönetimler kendi imkanları ile en iyisini yapmaya çalışmışlardır. Hatası ile günahı ile emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Galatasaray'da başkanlık, yöneticilik yapmak büyük bir şeref. Galatasaray'da yöneticilik, başkanlık yapmak büyük bir şeref. Galatasaray çok vefalı bir kulüp herkese gereğinden fazlasını vermiştir. Herkesi dönemine göre değerlendirmek gerek. Hatası ile günahı ile hepsine saygı duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da liseli-liseli olmayanlar polemiğiyle ilgili ise Demirkol, "Bizim takımımız mektepte kurulmuştur. Mektebin ilk kuruluş dönemleri daha farklı tabii. Sonradan tedrisatlar değişmiştir. Ben mektepli mektepsiz ayrımını yaşamak görmek istemeyenlerdenim. Ben de alaylıyım. Listelerde bir çok örnek var ama Özer Saraçoğlu da bir yönetici arkadaşımızdı. Özer Saraçoğlu gibi olsun hepsi mektepli olsun. Alaylılarda da mekteplilerde de çok pırlanta gibi insanlar var. İsimlere bakmak lazım. Diplomasına, okuluna bakmamak lazım" dedi.

Haberin Devamı

Çok güzel profesyonel kadro ile çalışma fırsatı bulduğunu ifade eden Demirkol, "Ben de şanslıyım. Çok güzel profesyonel kadro ile çalışma fırsatı buldum. Ekrem Memnun hocamız hakikaten örnek. Profesyonel kadrodaki arkadaşlarımız amatör ruhlu iyi Galatasaraylılar. Ergin Ataman hocamız çok beğendiğimiz, taktir ettiğimiz hocamız. iki hocamız da Avrupa'nın en iyileri. Galatasaray bu konuda çok şanslı. Bütçelere, kadrolara bakın çok başarılılar" diye konuştu.