Gazete Vatan Logo
Trabzonspor 'G.Saray havada kapar...'

'G.Saray havada kapar...'

Süleyman Hurma, Ersun Yanal'ın verdiği rapordaki isimler konusunda ilginç yorumlarda bulundu.

'G.Saray havada kapar...'

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal; bir yedek kaleci, Boisngwa'nın yokluğunda yerini dolduracak bir sağ bek, direkt 11'de oynayacak bir sol bek, bir stoper, Ekici'nin yükünü hafifletecek ve takımı öne taşıyacak bir 10 numara ile sol kanat ve sağ kanatta oynayan bir oyuncu ile Oscar Cardozo için bir alternatif isim istedi.

Belkalem'in bonservisinin alınmamasını, Aykut veya Mustafa Akbaş'tan birisinin gönderilmesini, yine İshak veya Musa Nizam'dan birisine yol verilmesini, Zeki Yavru ile yolların ayrılmasını, Ferhat Yazgan, Kevin Constant, Soner Aydoğdu, Majeed Waris, Sefa Yılmaz ve Mustapha Yatabare'ye ise takımında yer olmadığını iletti.

HURMA RAPORU İNCELEDİ

Yanal'ın verdiği bu raporu bir de Süleyman Hurma incelerken, bordo-mavili ekibin yeni sportif direktörünün hazırladığı rapor ise ikili arasındaki uçurumu daha da derinleştirecek cinsten. Çünkü Hurma; Yanal'ın gönderilsin dediği oyuncuların Aykut, İshak, Constant, Soner ve Sefa'nın kalmasının takım için yararlı olacağını belirtti.

Haberin Devamı

Hurma özellikle Yasin Öztekin örneğini vererek, "İshak bize milli takım oyuncusu olarak geldi. Bıraktığımız anda Galatasaray havada kapar. Soner'in ise yetenekleri belli. Bizden gittiği anda Yasin gibi yıldız olur. Bu iki oyuncunun kazanılması taraftarıyım" dedi. Hurma'nın özellikle Constant'a da yeteri kadar şans verilmeden gönderilmemesi gerektiğinin altını çizdi.