Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'G.Saray istediği kadar yakınabilir'

'G.Saray istediği kadar yakınabilir'

Galatasaray’dan olaylı bir şekilde ayrılan İzet Hajrovic çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.

'G.Saray istediği kadar yakınabilir'

Werder Bremen’in Wacker Innsbrück ile yaptığı hazırlık maçında sahaya ilk 11’de çıkan ve 60 dakika süre alan Hajrovic transferinde herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyor.

"MANCINI BANA GÜVENDİ"

Bild gazetesine özel bir röportaj veren Boşnak oyuncu takımda kendini rahat hissettiğini söylerken, "Takımın felsefesini anlamaya çalışıyorum. Daha da iyi olacağım. Maç eksiğim olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray ile 15 maça çıktım. Drogba ve Sneijder gibi yıldızlara rağmen Mancini bana güvendi ve sık sık oynattı" diye konuştu.

"PİŞMAN DEĞİLİM"

Galatasaray’a gittiğine pişman mısın diye sorulan Hajrovic, "Aslında değilim. Güzel bir deneyimdi. Statta müthiş bir atmosfer oluşuyordu. Ayrıca Sneijder ve Drogba gibi futbolculardan çok şey öğrendim" diye cevap verdi.

Transferi sonrası Galatasaray ile mahkemelik olan yıldız oyuncu bu durumun kendisinin etkilemediğini düşünüyor: "Endişeli değilim. Kafa olarak %100 Werder Bremen’deyim. Sözleşmemin feshi konusunda her şeyin doğru olduğuna eminim. Galatasaray bu konuda istediği kadar yakınabilir."

Haberin Devamı

"FACEBOOK'TA YAZILANLAR AHLAKSIZCA"

Kendisine Facebook üzerinden gelen hakaretler hakkında da konuşan Hajrovic, “Evet bunları duydum. Benim ve ailem hakkında yazılan şeyler ahlaksızca. Ama birkaç haftaya bu yazılanları kafama takmayacağımı düşünüyorum” dedi.

(Ajansspor)