Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'G.Saray karşısındaki performans...'

'G.Saray karşısındaki performans...'

Bekir İrtegün katıldığı ödül töreninde açıklamalarda bulundu

'G.Saray karşısındaki performans...'

Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün, Galatasaray'ı penaltılarla yenerek kazandıkları TFF Süper Kupa'nın kendilerine moral verdiğini belirterek, eksiklerine rağmen sezona iyi başlayacaklarına inandığını söyledi.

"Lassa En Sağlam Defans Ödül Töreni"nde ödül alan Bekir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaraylı Semih Kaya ile güzel görüntüler verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Geçen sezon oynanan maçlarda taraftarların oylarıyla seçilen defans oyuncuları olarak buradaydık. Egemen kardeşim sakatlığından dolayı, Mustafa Yumlu kardeşim de deplasmandaki maçından dolayı burada yoktu. Bence çok güzel bir organizasyon oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada güzel görüntüler verdik. Bizim ihtiyacımız olan şeyler bunlar. Türk futbolu kan kaybetmesin, tam tersi enerji verelim. Bunun çabası içinde olmamız gerekiyor. Böyle organizasyonlar da bu enerjiyi sağlıyor. İnşallah gelecek sezonlarda da performanslarımız iyi olur ve böyle geceleri yine yaşarız."

"İyi futbol oynadığımızı düşünüyorum"

Haberin Devamı

Bekir İrtegün, hazırlık döneminde oynanan Olympiakos ile Roma maçlarının ardından TFF Süper Kupa'yı almanın kendilerine moral verdiğini dile getirdi.

İyi futbol oynamalarına rağmen bazı eksikleri bulunduğunu anlatan deneyimli savunmacı, şöyle konuştu:

"Yüzde 100 hazır olduğumuz söylenemez. Şu zamanda hiçbir takımın tam olarak hazır olduğuna da inanmıyorum. Ama Olympiakos ve Roma maçlarının ardından Galatasaray karşısında gösterdiğimiz performans, bizi moral olarak çok yukarı çekti. İyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. İyi futbolu oynarken tabii ki eksiklerimiz de var. Bu eksiklerimizi lig başlayıncaya kadar kısa sürede tamamlayıp, zor fikstüre rağmen lige iyi bir giriş yapacağımızı düşünüyorum."

Bekir, sakatlığı bulunan defans oyuncusu Egemen Korkmaz'ın eksikliğini hissedip hissetmediklerine ilişkin soru üzerine şunları kaydetti:

"Egemen'in veya diğer arkadaşlarımın futbolculuğunu tartışmak, onunla ilgili bir şey söylemek bana düşmez. Sadece pozitif şeyler söyleyebilirim. Yıllardır herkesin gösterdiği performans ortada. Egemen de çok kaliteli, tecrübeli ve çalışkan bir defans oyuncusu. Tabii ki sakat olmasa takımımıza büyük katkı yapacaktı. İnşallah kısa zamanda toparlar. Kolay bir ameliyat geçirmedi, onun için biraz zamana ihtiyaç var. Ama sonuçta onun yerine oynayan arkadaşlarım var. Burada 'eksikliğini hissediyoruz' dediğimizde o arkadaşlara ayıp etmiş oluruz. Egemen'in ve diğer arkadaşlarımın ne kadar iyi oyuncu oldukları ortada. Varlıkları bize güç veriyor."

Haberin Devamı