Gazete Vatan Logo
Galatasaray "G.Saray rütbelerini geri aldı"

"G.Saray rütbelerini geri aldı"

Bafetimbi Gomis, bu sezonun kulüp tarihi için çok önemli olduğunu söyledi:

"G.Saray rütbelerini geri aldı"

“Çalışmam ödüllendirildi. Kulüp tarafından da desteklendim, böylece takımı sonuna kadar getirebilecek lider olabilirim. Bu taraftarla her şey başarılır. G.Saray, bir meydan okuma oldu.”

G.SARAY ile rekorları alt üst eden Bafetimbi Gomis, Fransa’da açıklamalarda bulundu. La Provence’te yayınlanan ve Futbolarşiv tarafından Türkçe’ye çevrilen röportajda Gomis, kariyerinin en iyi dönemini geçirdiğini söylerken şu ifadeleri kulllandı:

“ŞAMPİYON olmak için bir maçımız kaldı. Gol krallığını almaya geldim, G.Saray’ın rütbelerini geri almasını ve Avrupa sahnesine dönmesini sağladım. Malatyaspor’a karşı atmosfer muhteşemdi.

İSTATİSTİKLER açısından, bu profesyonel olduğumdan beri en iyi sezonum. Çalışmam ödüllendirildi. Kulübümüz tarafından da desteklendim, böylece takımı sonuna kadar getirebilecek bir lider olabilirim. Bu taraftarla her şey başarılır. G.Saray’a emeklilik öncesi gitmedim.

‘EN GÜZEL TERCİH’

BAŞARILI olmak ve şampiyonluğu kazanmak için performansınızı hep belli bir seviyede tutmanız gerekiyor. Bu yüzden Türkiye’de birçok ünlü oyuncu başarısız. Swansea’daki deneyimim işe yaramadığından, Avrupa’da kalmak için Avrupa’da bilinen bir takıma ihtiyacım olduğunu hissettim. Bu fırsat kendini gösterdi, G.Saray tüm kriterleri ve formüle ettiğim tüm şartları yerine getirdi.

Haberin Devamı

BÖYLE bir kulüp dururken sıradan bir takıma gitmek kariyerimi bitirmek olurdu. Bu meydan okuma yüreğimden geldi, en güzel tercihi yaptığıma eminim.”