Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'G.Saray ve Beşiktaş'tan teklif aldım'

'G.Saray ve Beşiktaş'tan teklif aldım'

Rus Premier Ligi takımlarından Spartak Moskova'nın formasını giyen tecrübeli savunma oyuncusu Serdar Taşçı, önemli açıklamalar yaptı.

'G.Saray ve Beşiktaş'tan teklif aldım'

ZOR DÖNEMİ ATLATTIM

Sakatlığıyla ilgili artık hiçbir sorun yaşamadığın belirten Serdar, "Rus Premier Ligi'nde sezon başladı. İki haftadır maç yapıyoruz ve ikisini de kazandık. Geçen sezon çok uzun bir sakatlık dönemi geçirmiştim. Sakatlıktan tam olarak çıktım; ama maç eksiğimiz var. Geçen sezon sadece 4 maçta oynayabilmiştim. Bu nedenle maç eksiğimiz oldu. Benim için iyi bir hazırlık dönemi oldu. Murat Yakın'ın takıma gelmesi ekibimiz için bir avantaj; elbette benim için de avantaj. Türkçe konuşuyor olmamız bir avantaj. Son maçta sonradan oyuna girdim. Ama umarım bu hafta ya da sonraki hafta sonu daha iyi duruma gelirim ve yeniden 11'de oynarım" dedi.

BILIC BENİ ARADI, "SENİ MUTLAKA TAKIMIMDA GÖRMEK İSTİYORUM" DEDİ

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Serdar Taşçı, "Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic beni aradı. Çok saygı duyduğum bir hoca. Beni mutlaka takımında görmek istediğini söyledi. Kendisini de uzun süre Almanya'da top oynadı. Tanıdığım bir teknik adam. Ben geçen sezon geldim Spartak Moskova'ya. Böyle bir transfer olması için şartların uygun olması gerekir. Beşiktaş, menajerimle görüşmüş. Ama kendimi burada yeni transfer gibi hissediyorum. Burada kendimi kanıtlamalıyım. Bilic'in benimle görüşmesi çok iyi, Beşiktaş büyük bir kulüp. Sanırım benimle ilgili ücret çok yüksek bulunmuş. Açıkçası benim de Spartak'ta kalmak gibi bir eğilimim vardı. Bu nedenle bu defter kapandı" dedi.

Haberin Devamı

BAŞKAN ÜNAL AYSAL, MENAJERİMLE KONUŞTU. BU SEZON SPARTAK'TAYIM; AMA SONRASINDA NE OLUR BİLEMEM

Galatasaray'dan da teklifi aldığını belirten Serdar Taşçı, "Başkan sayın Ünal Aysal, menajerim Ahmet Bulut'la görüştü. Beni takımda görmeyi çok arzu ettiklerini söylemiş. Benim direkt bir görüşmem olmadı. Galatasaray çok büyük bir kulüp, çok büyük bir camia. Böyle bir haber gelince sevindim; ama benim için Spartak'tan gitme durumu söz konusu değil. Galatasaray'ın teklifi beni gururlandırdı; ama ben burada mutluyum. Murat Yakın'la iyi bir başlangıç yaptık. Stuttgart'ta oynadığım zaman da menajerimle görüşen kulüpler oldu. Fakat bu sezon ben Spartak'ta oynayıp taraftarlara kendimi göstermek istiyorum. Sonraki yıllarda Türkiye'de oynamak isterim. Bu futbol ne olacağını bilemeyiz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

ALMAN MİLLİ TAKIMI'NDAKİ YERİMİ TEKRAR ALACAĞIM

2010 Dünya Şampiyonası'nda Alman Milli Takımı'nda yer aldığını hatırlatan Serdar Taşçı, "Geçen yaz Joachim Löw'le konuşmuştuk. Fakat sakatlandığım için 2014 Brezilya Dünya Kupası benim için kapanmış gibiydi. Nasip değilmiş. Ama 2016 Fransa Avrupa Futbol Şampiyonası benim için çok önemli hedef. Önce Spartak Moskova'da başarılı olup, sonrasında Alman Milli Takımı'ndaki yerimi almak istiyorum. Bu son dünya şampiyonasında Almanya turnuva takımı olduğunu gösterdi. Mesut da çok başarılı oldu. Almanya klasını gösterdi. Bu bir şans değildi. Almanya hak ederek dünya kupasını kazandı" dedi.

BEŞİKTAŞ, İSTANBUL'DA İYİ SONUÇ ALIRSA TUR ŞANSINA SAHİP OLUR

Mesut Özil'in takımı Arsenal'ın Beşiktaş'la yapacağı maça da değinen tecrübeli futbolcu, "Beşiktaş iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Demba Ba çok iyi bir transfer. Genel itibariyle Beşiktaş iyi top oynayan bir takım. Bence iki takım için de zor bir maç olacak. Beşiktaş, İstanbul'da iyi oynamalı. Ben Beşiktaş'ın şansı olduğunu düşünüyorum. İstanbul'da iyi bir sonuç alırsa Beşiktaş'ın şansı olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

ATLETİCO MADRİD'LE ANLAŞAMADIK

Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid'ten de teklif aldığını belirten Serdar, "Geçen yazdı; Spartak'a transferimden önce Atletico'dan teklif aldım. Ama bir transferin olması için gerekli şartların oluşması gerekir. Belki takımın adın büyük olabilir; ama kulüplerin ve futbolcunun da anlaşması gerekir. Atletico Madrid çok büyük bir takım; ama o dönem için anlaşamadık" dedi.

(Radyospor)