Gazete Vatan Logo
Galatasaray ''Galatasaray bu yönetim yüzünden..."

''Galatasaray bu yönetim yüzünden..."

Galatasaray Kulübü Eski Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Dedehayır, son kongrenin G.Saray tarihi açısından yüz karası olduğunu söyledi ve ekledi:"Bu yönetim yüzünden günlerdir Galatasaray'a hakaret ediyorlar."

''Galatasaray bu yönetim yüzünden..."

Galatasaray Kulübü Eski Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Dedehayır, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

"Kongre Galatasaray tarihi açısından için yüz karası oldu. Kongre sonrası daha kötü oldu. Hayatımda bu birkaç gün kadar Galatasaray'ın bu kadar hakaretlere maruz kaldığını görmedim.

Nedeni ise; Basiretsiz yönetimin doğru bir tek iş yapmaması. Koltuk sevdalarından dolayı her şeyi unutması. İhraçlar oylanırken Dursun Özbek salonda bile değildi. Bu hassas konu neden kongreye getirildi. Bu vizyonsuzluk ve iş bilmezliktir. Bunun neticesinde Türkiye'nin ulusal alanda tanınan en önemli markası Galatasaray Fetösaray olarak kullandı"

"Galatasaray Lisesi Çanakkele Savaşı'nda şehit vermekten mezun verememiştir. Önce vatan gelir, vatan olmazsa Galatasaray olmaz. Provokatörler tarafından baskılara maruz kalıyoruz. Kongrenin sonunda böyle bir şey olması normal. Bu iki futbolcunun Galatasaray'a ne kadar hizmeti olursa olsun ihraç edilmesi lazım.

Atanmış Levent Nazifoğlu içerde bulunan yöneticiler hakkında konuşuyor. Alper Narman ile alaklı iddialar doğru ise Narman'ın istifa etmesi gerekiyor. Doğru değilse Nazifoğlu'yla konuşulmalı ve bu konu netleştirilmeli.

Haberin Devamı

"Bu kongre Galatasaray'a yakışmadı. Bu yönetimle işimiz çok zor. Kara leke kongre tekrar olsa bu yönetim ibra edilmez. 48 saatte olanlar Galatasaray'ın yönetilemediğinin kanıtıdır. Doldurulmuş kıtalar ve menfaatçiler olmasa ibra edilmezdi. Bu yönetimin söylediği hiçbir şeyi kale almadığım için Galatasaray genel kurula gitmeli"

(Ajansspor)