Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Galatasaray için k..... bile satarım'

'Galatasaray için k..... bile satarım'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 2 Aralık’ta yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu’nun neden yapıldığını açıklayarak, "Genel Kurul bütçenin revizyonu için yapılacaktır" dedi. Toplantıya üye Aydemir Akbaş'ın sözleri damga vurdu.

'Galatasaray için k..... bile satarım'

Galatasaray Divan Kurulu Kasım ayı Olağan Toplantısı, Gayrettepe Dedeman Otel’de gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başkan Dursun Özbek, taraftarların Türk Telekom Stadyumu’na ulaşmasını kolaylaştırmak için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Özbek, ayrıca 5 Aralık’ta Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı için yapılan baloya destek çağrısında bulundu.

Aydemir Akbaş'ın sözleri şok etti

Kürsüye çıkıp konuşma yapan Aydemir Akbaş, "İspanyol radyocuyu dövdüm, tribünde milletvekilini boğazladım. Ben normal Galatasaraylı değilim, Galatasaray'ı kimse yıkamaz, Galatasaraylı yıkar. Galatasaray'da hırsız var, raporu beklemeyin, gelin anlatayım. Ne yapacaksınız? Ben Dursun Özbek'i destekliyorum. Ama en ufak bir yanlışında satarım dedim. Satarım. Eşim kusura bakmasın... Galatasaray için k....ı bile satarım, alayını satarım! "Beni sinirlendirmeyin. Ortalığı karıştırmayın. Ben pislikleri araştırırsam çok şey bulurum. Beni belden aşağı indirmeyin!" ifadelerini kullandı.

(Skorer)