Gazete Vatan Logo
Futbol "Galip gelemediğimiz için üzgünüm"

"Galip gelemediğimiz için üzgünüm"

Eskişehir Teknik Direktörü Skibbe 1-1 kaldıkları Çaykur Rizespor karşılaşmasından sonra açıklamalarda bulundu.

"Galip gelemediğimiz için üzgünüm"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldıkları maça ilşkin, "Rakipten daha fazla gol pozisyonu bulduk. Galip gelemediğimiz için üzgünüm" dedi.

Skibbe, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Bugün çok enteresan bir maç yaptıklarını ifade eden Skibbe, şöyle konuştu:

"Mücadeleci bir maçtı. Rakipten daha fazla gol pozisyonu bulduk. Galip gelemediğimiz için üzgünüm. Rakibimiz de defansif anlamda çok iyi duran ve kontra atak yapan bir takımdı. Takımından çok memnunum ve iyi mücadele gösterdiler. Sakat oyuncularımız bir an önce iyileşip, yeni oyuncularım da takıma iyi adapte olunca Antalyaspor karşısına çıkacağız."

Çaykur Rizespor cephesi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise 1-1'lik skoru her iki takımın da hak ettiğini bildirerek "Güzel ve zevkli bir atmosferde maç oynadık" dedi.

İki takımın kalecisini de gösterdikleri performanstan dolayı tebrik eden Karaman, şunları söyledi:

"Top bizdeyken oyun şeklimizi bir daha geliştirebiliriz. Karşılaşma 90 dakika üst düzey bir tempoda oynandı. Her iki takımın koşu mesafelerine bakıldığında Bundesliga'ya yakın koşu mesafeleri var. Stat ışıklarının sönmesiyle kentin nasıl bir futbol şehri olduğu görüldü. Güzel görüntüler ortaya çıktı. 90 dakika içinde Rizespor olarak aramıza katılan yeni oyuncuların intibakını biraz daha geliştirip, oynamaya başladıklarında futbol açısından farklılık gösterebiliriz. Mücadele ve oyun disiplini iyiydi. Eskişehirspor da iyi bir takım. Eskişehirlilere teşekkür ediyoruz. Güzel ve zevkli bir atmosferde maç oynadık. Milli takım arasını iyi değerlendireceğiz."

Haberin Devamı