Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Geleceğe odaklanalım’

‘Geleceğe odaklanalım’

G.SARAY’IN 107. kuruluş yıl dönümü dün törenle kutlandı

‘Geleceğe odaklanalım’

Sarı-kırmızılı kulübün 107. kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde konuşan başkan Ünal Aysal, camianın reformlar için el ele vermesi gerektiğinin altını çizdi.

G.SARAY’IN 107. kuruluş yıl dönümü dün G.Saray Lisesi’nde yapılan bir törenle kutlandı. Başkan Ünay Aysal ve yöneticilerin yanı sıra üyeler ve sporcuların da katıldığı törende konuşan Aysal, başta kulübün kurucusu Ali Sami Yen olmak üzere tüm kurucuları andıklarını belirterek, “108. yılımıza girerken kurucularımızı iyi anlamak ve üzerimize düşen sorumluluklarıtek tek hatırlamakta ve bu vesileyle bu mirası ileriye götürmek için neler yapmak gerektiğini kendi kendimize yeniden sormakta yarar olduğunu düşünüyorum.

‘GÖRKEMLİ MİRAS’

G.SARAY, en zor koşullarda bile inanç, dostluk ve kardeşlik duygularıyla kurduğu güçlü dayanışma ile inanılmaz başarılar yakalamıştır. Bugün tüm G.Saray camiasından çok somut bir dileğim var. Bu görkemli mirasın koruyucuları olarak hepimiz, her türlü şahsi endişelerden soyutlanıp, büyük G.Saray’ın geleceğine odaklanalım.

KISIR tartışmaların ötesine geçip, camiamızı çok daha güçlü kılacak reformların gerçekleşmesi için el ele verelim. Gelin önce kendimizle, sonra da çevremizle barışık olmanın temellerini atalım. Ancak o zaman gerçek gücümüzü bulabilir ve kurucularımızın gösterdiği hedeflere gelişmiş ülkelerinşartlarını yakalayarak ulaşabiliriz. Yaşasın G.Saraylılık ruhu, yaşasın G.Saray ve spor kardeşliği, yaşasın G.Saray” ifadelerini kullandı.

Pilav GÜNÜ İLE SONA ERDİ

En kıdemli kulüp üyesi 84 yaşındaki Reha Aytaman yaş kütüğüne plaket çakarken tören, lisenin bahçesinde yenilen “Geleneksel G.Saray Pilavı” ile tamamlandı.

Haberin Devamı