Gazete Vatan Logo
Futbol "Genç bir ekip kurduk"

"Genç bir ekip kurduk"

Tunus ile 2-2 berabere kalan A Milli Takımın teknik direktörü Mircea Lucescu karşılaşmanın ardından açıklamalar yaptı.

"Genç bir ekip kurduk"

"FIFA sıralamasına göre iyi bir takım"

İyi bir ekibe karşı oynanmış bir hazırlık maçı. FIFA sıralamasına göre iyi bir takım. Son derece önemli motivasyonları var çünkü Dünya Kupası'na gidiyorlar. Kendi takımımla ilgileniyorum. Genç oyuncuları oynatarak tecrübe kazandırmaya çalışıyorum.

"10 kişi kaldıktan sonra..."

Dengeli bir maçtı, sonuç da bunu gösteriyor. Cenk'in oyundan çıkması sonrasında doğal olarak oyunu daha çok domine ettiler. Takımımın 10 kişi kalmasından sonra gösterdiği mücadeleden memnunum. Alanı iyi kapattılar. Fazla şans vermedik.

"Dün de sahaya girdiler"

Şimdi önümüzdeki Rusya maçına bakıyoruz. Burada zor şartlarda oynadık ancak dün Ukrayna-Fas maçında yine taraftar sahaya girdi.

"Yeni bir ekip, genç bir ekip kurduk"

Önemli olan genç oyuncuların tecrübe kazanmalarını sağlamaktı. Yeni bir ekip, genç bir ekip kurduk. Bütün oyuncular iyi oynadı. İstediğimi elde ediyorum. Mutluyum. Zaten oynamak istediğim takımlar Dünya Kupası'na gidecek istekli takımlar.

"Zamana ihtiyacımız var"
Zamana ihtiyacımız var. Biraz sabır. Sadece buradaki oyuncularım yok. Sakatlık ve başka nedenlerle buraya gelemeyen oyuncularım da var. Aynı zaman milli takıma seçilebilmek için savaşan, mücadele eden oyuncuları da görmek istiyorum. Bunlarla da ilgileniyorum.

Haberin Devamı