Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Gerçek lider biziz"

"Gerçek lider biziz"

Fatih Terim, takımı ile toplantı yaptı ve Beşiktaş ile Başakşehir'in kazanmasının kendilerini etkilemeyeceğini söyledi.

"Gerçek lider biziz"

LİGİN kapanış maçı öncesinde G.Saray’ın takipçileri Beşiktaş ve Başakşehir’in kazanması, zirvenin de el değiştirmesine neden oldu. Bu durumun takımın üzerinde psikolojik etki yapacağı iddiaları hemen ortaya atılırken G.Birliği maçı öncesinde Fatih Terim de oyuncularını rahatlatmak için kısa bir konuşma yaptı.

BAŞAKŞEHİR ve Beşiktaş kazansa da zirvenin gerçek sahibinin kendileri olduğunun altını çizen Terim, bu konuda oyuncularından rahat olmalarını istedi. “Gerçek lider biziz” diyerek sözlerine başlayan deneyimli teknik adam, “Evet rakiplerimiz kazandı ama bizim için değişen bir şey yok. Biz kazanacağız ve yine lider biz olacağız. Bundan sonra kalan maçları biz değil, rakiplerimiz düşünecek. Biz kazandığımız müddetçe zirvedeyiz. Şartlar bizim lehimize. Ben sizlere güveniyorum. G.Birliği deplasmanından da 3 puan alıp lider olarak döneceğiz.

‘MAÇTAN HİÇ KOPMAYIN’

ANCAK şunu da söyleyelim, rakibimizin ligdeki durumu sizi sakın yanıltmasın... G.Birliği daha üst sıralarda olabilecek bir takım. Küme düşmemek için sonuna kadar savaşacaklar. Bizim maç da nasıl bizim için bir final ise onlar için de aynı durum. Bunun için maçın sonuna kadar konsantrasyonunuzu asla bozmayın.

Haberin Devamı

G.Birliği sonuna kadar puan için savaşacaktır. Onlar da biz de ligdeki en kritik maçımıza çıkıyoruz” sözleriyle oyuncularını uyardı.

Aslan, Başkent deplasmanında

MAÇ fazlası ile zirveyi Medipol Başakşehir’e bırakan G.Saray bugün koltuğunu geri almak için Ankara’da sahaya çıkıyor. Ligin 28. haftasının kapanış maçında Ankara 19 Mayıs Stadı’nda G.Birliği ile G.Saray arasındaki mücadelenin başlama saati 20.00 olacak. Cüneyt Çakır’ın yöneteceği maçta yardımcı hakemler ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun.