Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Geriye yalnızca imza kaldı"

"Geriye yalnızca imza kaldı"

Beşiktaş'tan Almanya 2. Lig ekibi Red Bull Leipzig'e 5 milyon avroya transfer olan Atınç Nukan açıklamalarda bulundu.

"Geriye yalnızca imza kaldı"

TRT Spor'da yayınlanan Futbol Günlüğü adlı programa bağlanan Atınç şu açıklamaları yaptı;

"Tatildeyken Ahmet Bulut aradı ve Leipzig takımının ilgisi olduğunu söyledi. O zaman Beşiktaş'tan kopmak istemedim. Ama sonradan Ralf Rangnick beni davet etti. Ben gidemedim ve sonra o geldi. Onun İstanbul'a gelmesi beni etkiledi. Sportif direktör ve kendisi bana projelerini anlattı. Ben de etkilendim ve böyle bir karar verdim. Ailemle de bu kararı aldık."

"ALMAN DİSİPLİNİ ALACAĞIM"

"Ralf Rangnick, bana çok büyük bir potansiyelim olduğunu. Birkaç yıla çok iyi bir kariyere ulaşacağımı söyledi. Yalnızca futbolcu olarak değil hayat olarak da iyi bir standarda kavuşacağımı, hayatıma Alman disiplini geleceğini söyledi. Kısa zaman içinde Almanya'nın en iyi kulübü olmayı planlıyorlar."

"ŞENOL HOCA İLE GÖRÜŞTÜM"

"Yarın Almanya'ya gideceğim. Geriye yalnızca imza kaldı. Şenol Hoca'yla da görüştüm. Kararı benim vermem gerektiğini, her türlü kararda destek olacağını söyledi. Beşiktaş'ta oynayacağımı düşünüyordum ama oranın kariyerim açısından daha iyi olacağını düşündüm ve bu kararı verdim."

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'A DÖNECEK Mİ?

"Hayalim çok daha büyük bir futbolcu haline gelmek. Dünya klasında bir futbolcu haline gelmek. Umarım hayallerimi gerçekleştiririm. Gitmeden dönmeyi konuşmak çok erken. Yıllar sonra Beşiktaş'a dönebilirim. Neden olmasın."

"TARAFTAR HAKKINI HELAL ETSİN"

"Taraftarlar bana çok destek verdi. 10 yıldır bu kulüpteyim. Ayrılma kararı benim için de zor oldu ama bu kararı verdim. Onlar da beni destekliyorlar. Haklarını helal etsinler."