Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Gevşeklik yapmayın'

'Gevşeklik yapmayın'

F.Bahçe 2. Kaptanı Volkan Demirel’den Bursa maçı öncesinde Emmanuel Emenike üzerinden tüm takıma sert uyarı geldi:

'Gevşeklik yapmayın'

Nijeryalı golcünün idman sonrası laubali hareketleri için “Herkes ciddi olsun” diyen tecrübeli eldiven daha sonra ise “Bana mı diyorsun?” diyen takım arkadaşına “Sana ve tüm takıma...” karşılığını verdi

SÜPER Lig’de geçen hafta eline geçirdiği liderliği Eskişehirspor ile berabere kalınca yitiren F.Bahçe’de bugünkü Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi ikinci kaptan Volkan Demirel dümene geçti. Bursaspor maçının son idmanında Volkan, Emenike özelinde tüm takıma yaptığı sert uyarıyla dikkat çekti.

SARI-lacivertlilerde çalışma sonrasında Emenike’nin laubali hareketlerini gören tecrübeli futbolcu başta Nijeryalı golcü olmak üzere “Beyler, herkes ciddi olsun. Gevşeklik istemiyorum” diye bağırdı. Bunun üzerine Emenike de “Bana mı söylüyorsun?” dediğinde Volkan “Sana ve tüm takıma söylüyorum. Çok zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Zor maç bizi bekliyor. Sizden ciddiyet istiyorum” karşılığını verdi.

EMRE DE UYARMIŞTI

SARI-lacivertli ekibin 1. kaptanı Emre Belözoğlu da Eskişehir’deki yenilgiyle ilgili olarak önceki gün şu özeleştiriyi yapmıştı: “Daha puan farkını açmadan şampiyon olmuşuz gibi rehavetine kapıldık. Neden böyle bir hava var takımda? Pres yapan o takım nerede? Geçen hafta kamuoyu Bursaspor maçından sonra ‘Bu iş bitti’ dedi. Bizler de bu sözlere inanır gibi sahada mücadele ettik.

Haberin Devamı

BURSASPOR karşısında çok koştuk, mücadele ettik ve karşılığında 3 puanı aldık. Ama bu sefer sanki sahada yok gibiydik. Bizim için ‘Fikstür avantajı var, derbileri bitti’ diyorlar. Doğru ama maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Bunu bir kez daha hem de acı şekilde tecrübe etmiş olduk. Acilen toparlanmalıyız. Şapkayı öne koyup özeleştiri yapmamız lazım. Kabul edelim ki 1 puan bu mücadeleye göre çok iyi.”