Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig 'Gitmek istesem de başkan bırakmaz'

'Gitmek istesem de başkan bırakmaz'

Alanyaspor’u da Süper Lig’e taşıyan Hüseyin Kalpar, çarpıcı açıklamalarda bulundu

'Gitmek istesem de başkan bırakmaz'

PTT 1. Lig Play-Off finalinde penaltı atışları sonucunda Adana Demirspor’u saf dışı bırakarak tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıkan Alanyaspor’un teknik patronu Hüseyin Kalpar, Karar gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik direktöre hislerini sorduğumuzda, “Allah bana bu mutluluğu yaşattığı için ne kadar şükretsem az. Alanya tarihinde ilk kez Spor Toto Süper Lig’de. Böylesi büyük bir başarıda pay sahibi olmak benim için çok sevindirici. Oyuncularımı yürekten kutluyorum” yorumunu yapan deneyimli çalıştırıcı, “Ben onlara abilik yapmaya çalıştım. Zorluklar yaşadık ama sonu güzel bitti. Aslında daha önce Süper Lig’e çıkmayı hak etmiştik ama olmadı. Adana Demirspor gibi kalabalık bir taraftar topluluğuna sahip büyük bir takımı elemek kolay değildi” dedi.

UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

Daha önce Yozgatspor ve Samsunspor’u da Süper Lig’e taşıyan Kalpar, “Finalde mağlup duruma düşmemize karşın mutlu sona ulaştık. Bence bu mutluluğu hak ettik. Başkanıma ve yönetime çok büyük teşekkür ediyorum. Tabii ki taraftara ve ve aileme de... Yozgat da ilk kez benimle Süper Lig’e çıkmıştı. İkinci kez aynı sevinci yaşadım” açıklamasını yaptı. 61 yaşındaki çalıştırıcı, “Gelecek sezon takımın başında olacak mısınız?” şeklindeki sorumuza ise “Alanyaspor ile yola devam edeceğim. Zaten ben gitmek istesem de başkanım bırakmaz. Uyum içinde çalışıyoruz” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

YILMAZ VURAL HEM AĞABEYİM HEM DE DOSTUM

Adana Demirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada kullandığı, “Bu zamana kadar hiç medyatik olmadım” şeklindeki ifadeleri rakip takımın teknik patronu Yılmaz Vural’a gönderme olarak değerlendirilen Hüseyin Kalpar, bu konuda “Yılmaz Vural benim ağabeyim. Aynı zamanda çok yakın dostum. Sözlerim yanlış yorumlanmış. Yine de Yılmaz ağabeyimi kırdıysam özür dilerim” değerlendirmesinde bulundu. Tecrübeli hoca, transfer konusunda ise şunları söyledi: “Henüz çok erken. Bir şey söylemek doğru olmaz. Bu başarıyı getiren oyuncuları unutmamalı ama ligde kalıcı olacak bir kadro kurmalıyız.”

(Hakan Akar / Karar)

Haberin Devamı