Gazete Vatan Logo
Futbol 'Gittiğim takımı tutarım'

'Gittiğim takımı tutarım'

Bir dönem Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor formaları da giyen Colin Kazım Richards, İskoçya basınına açıklamalarda bulundu.

'Gittiğim takımı tutarım'

Geçtiğimiz ara transfer sezonunda İskoçya Premier Ligi’nin güçlü takımlarından Celtic’le sözleşme imzalayan Colin Kazım Richards, İskoçya basınına bazı açıklamalarda bulundu.

Futbolculuk kariyerinin Türkiye’de geçen bölümüyle ilgili de konuşan Kazım, “Türkiye’de oynarken Fenerbahçe’nin futbolcusuydum, sonra Galatasaray’a gittim ve oranın futbolcusu oldum. Kesinlikle çok büyük bir rekabetti. Bu nedenle Galatasaray’a gitmem problem yarattı” diye konuştu. Türkiye’de son olarak Bursaspor’da oynayan ve daha sonra Feyenoord takımına transfer olan Kazım, “Oynadığım he takım için elimden geleni yaptım” dedi.

“Celtic forması giydiğim için çok mutluyum”

29 yaşındaki futbolcu, Celtic’in büyük bir kulüp olduğunu ve burada olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Rangers’la olan rekabeti de çok iyi bildiğini belirten ve kazanan tarafta olmak istediğini söyleyen Colin, ilerde asla Glasgow Rangers forması giymeyeceğini açıkladı.

(Sporcope)