Gazete Vatan Logo
Beşiktaş ‘Gökhan’a helal olsun’

‘Gökhan’a helal olsun’

Gökhan Gönül’ün Kadıköy’deki protestolara rağmen sergilediği tavır ve ortaya koyduğu futbol Beşiktaşlı yöneticileri mest etti:

‘Gökhan’a helal olsun’

“Para atıldı, yabancı madde isabet etti, o kadar laf işitti ama hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece işine odaklandı. Gerçek bir beyefendi olduğunu yine gösterdi ve çok da iyi oynadı.”

BEŞİKTAŞ’IN önceki gün F.Bah-çe ile oynadığı maçta protestolara maruz kalan Gökhan Gönül, sergilediği tavır ve ortaya koyduğu futbolla siyah-beyazlı yöneticilerin büyük takdirini kazandı. Karşılaşmayı Ülker Stadı’nda izleyen Beşiktaşlı idareciler, Gökhan’a övgüler yağdırırken şu ifadeleri kullandılar:

“PARA atıldı, yabancı madde isabet etti, o kadar laf, kötü söz işitti ama helâl olsun, hiçbir şeye aldırış etmeden sadece işini yaptı. Bu olgunluğu gösterebilmek hiç kolay değil. Gökhan gerçek bir beyefendi ve profesyonel olduğunu bir kez daha herkese gösterdi. Onun bu duruşu herkes örnektir.

‘ASLAN GİBİ ÇIKIP OYNADI’

DİĞER taraftan böylesi koşullar altında oynadığı futbolu da asla gözardı etmemek lazım. Aslan gibi topunu oynadı ve çok da iyiydi. Bizim beklentimiz de zaten işte bu performans. Sezon başında sakatlığı vardı, sonra iyileşti yine küçük sağlık problemleri yaşadı. Gittikçe daha da iyi olacak.”

Haberin Devamı

ÖTE yandan Gökhan Gönül maçın ardından kendi ağzından yazılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Twitter hesabından bir açıklama yapan tecrübeli oyuncu, “Bugün basında çıkan ve eski takım arkadaşlarım hakkında söylediğim iddia edilen tüm haberler gerçek dışıdır. Saygılarımla” mesajını paylaştı.