Gazete Vatan Logo
Futbol 'Gol kralı ben olacağım'

'Gol kralı ben olacağım'

Akhisar'ın Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega VATAN’A konuştu.

'Gol kralı ben olacağım'

BU sezon Akhisar Belediyespor forması ile gösterdiği performansla ligde gol krallığı yarışında zirveyi zorlayan Hugo Rodallega, Türkiye’deki günlerini ve durumunu VATAN’a anlattı... Geride kalan 26 haftada 15 kez rakip fileleri havalandıran Kolombiyalı oyuncu gol krallığındaki rakipleri Beşiktaşlı Mario Gomez’e ve Antalyasporlu Samuel Eto’o’ya da mesaj yolladı.

‘BÜYÜK BİR ŞANS BU’

İLK sırada 19 golle zirvede bulunan Mario Gomez ve 16 golle takipçisi Eto’o’nun ardından gelen Rodallega, sezon başında 20 maçta attığı 12 golün kariyerinin en iyi başlangıcı olduğunu vurgulayıp sözlerine şöyle devam etti:

“SEZONA çok iyi başlangıç yaptım ve 20 maçta 12 gol attım. Bu Türkiye kariyerim için çok iyi bir başlangıç. Premier Lig’de de çok önemli oyuncular ile oynadım. Türkiye Ligi bu sene çok fantastik bir dönem yaşıyor. Samuel Eto’o, Mario Gomez, Lukas Podolski, Robin van Persie, Nani gibi yıldızlar var. Daha önce oynadıkları liglerde tüm oyuncular kendi başına birer yıldızken, şimdi bu oyuncularla gol krallığı yarışı içerisindeyim. Bu çok büyük bir şans adeta. Gol krallığı yarışını sonuna kadar sürdüreceğim ve umuyorum ki kazanan da ben olacağım.”

Haberin Devamı