Gazete Vatan Logo
Beşiktaş ‘Gomez tam aradığımız golcü’

‘Gomez tam aradığımız golcü’

Almanya Milli Takımı’nın maestrosu Mesut Özil, Gomez’i öve öve bitiremedi. Mesut, “Onun ceza sahasındaki soğukkanlılığı kimsede yok. Oldukça formda. EURO 2016’da tam da Gomez gibi bir golcüye ihtiyacımız” dedi.

‘Gomez tam aradığımız golcü’

Siyah-Beyazlı formayla yaptığı büyük patlamayla Almanya Milli Takımı’na tekrar yükselen Mario Gomez’e, Panzerler’in en önemli ismi Mesut Özil’den büyük övgü geldi. Arsenalli futbolcu, İngiltere’ye 3-2 kaybettikleri hazırlık maçına ilk 11’de başlayan ve attığı klas kafa golüyle Beşiktaş’taki çıkışını sürdüren dev santrforla ilgili olarak samimi açıklamalarda bulundu.

"HEPİMİZ ÇOK SEVİNDİK"

Mesut Özil, “Tüm takım arkadaşları olarak onun milli takıma dönmesine çok sevindik. Türkiye’deki lig maçlarını mümkün olduğu kadar takip ediyorum. Beşiktaş’ta attığı golleri de sevinçle karşılıyorum. Oldukça formda. Zaten bunu da milli takıma döner dönmez attığı golle gösterdi” dedi.

"BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK"

Sözlerinin devamında Gomez’in en önemli özelliğini de açıklayan Almanya Milli Takımı’nın maestrosu, “Ona ihtiyacınız olduğunda karşılığını her zaman verir. Ceza sahasındaki soğukkanlılığı başka hiçbir futbolcuda yok. Bizim Avrupa Şampiyonası’nda da tam onun gibi bir golcüye ihtiyacımız var. Takıma büyük katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

Haberin Devamı

(Fanatik)