Gazete Vatan Logo
THY Euroleague “Gördüğüm kadarıyla ciddi aksaklıklar var”

“Gördüğüm kadarıyla ciddi aksaklıklar var”

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, transfer için şu anlık almış oldukları bir karar olmadığını söyleyerek, “Gördüğüm kadarıyla ciddi aksaklıklar var. Yönetim ile görüşeceğiz” dedi.

“Gördüğüm kadarıyla ciddi aksaklıklar var”

Anadolu Efes, THY Euroleague’in 14. haftasında evinde karşılaştığı Yunan ekibi Olympiakos’a 61-58 yenilerek üst üste 4. mağlubiyetini aldı. Karşılaşma sonrasında düzenlen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, “Kötü başladık, rakibin rahat sayı bulmasına izin verdik. Dördüncü periyotta iyi savunma yaptık, kontrolü elimize aldık. Özellikle ikinci yarı iyi oynadık ve savunma yaptık. Çaldığımız toplarda basit atışlar kaçırdık. 20 tane 3 sayının 15 tanesi doğruydu. Yüzdemiz iyi değildi. Bence iyi oynadık ve iyi mücadele ettik. Olympiakos’un bir hücum ribaudunda faul aldık. Faul müydü, değil miydi tekrar izleyip, hakeme gerekli şikayette bulunacağım” diye konuştu.

“Gördüğüm kadarıyla ciddi aksaklıklar var”

'Takıma takviye yapılacak mı?' sorusuna Ataman, “Pazartesi Türkiye’ye geldim. Rusya’da bir maç yaptık. Sonra bu maça çıktı. Canlı gözle 3 maç izledim. Gördüğüm kadarıyla ciddi aksaklıklar var. Yönetim ile görüşeceğiz. Şu an için almış olduğumu bir karar yok” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı