Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Guti Real Madrid'in başına geçebilir"

"Guti Real Madrid'in başına geçebilir"

Real Madrid genç takımında Beşiktaş yardımcı antrenörünün öğrencisi olan Oscar Rodrigues, “Guti, Real Madrid A takımının başına geçebilir” dedi.

"Guti Real Madrid'in başına geçebilir"

Real Madrid’den kiralık olarak Leganes takımında top koşturan Oscar Rodrigues, Beşiktaş yardımcı antrenörü Guti ile ilgili açıklamalarda bulundu. İspanyol teknik adamın, eflatun-beyazlıların genç takımını çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan 20 yaşındaki futbolcu, eski hocasının geleceğinin Real Madrid olabileceğini dile getirdi.

Leganes’te bu sezon şu ana kadar 22 La Liga maçında forma giyen, 2 gol-4 asist kaydeden Rodrigues, kendisinin gelecek sezondan itibaren Real’de olmak istediğini söyledi. Şenol Güneş’in yardımcısı olarak siyah-beyazlılarda çalışmalarını sürdüren İspanyol çalıştırıcıyla ilgili de konuşan futbolcu şunları söyledi:

“Guti sevdiğim bir teknik adam. Real Madrid’de genç takımda önemli işlere imza attı ve ben onun tarzını, yaptıklarını beğeniyorum. Bizlere zamanında verdiği tavsiyeler de hatırımızda. Real Madrid A takımının başına geçebilir”

(Onur Dinçer / Skorer)