Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Güzel hikayelerde hep gözyaşı vardır"

"Güzel hikayelerde hep gözyaşı vardır"

Başkan Dursun Özbek'in şampiyonluk yolunda takıma güveni tam!

"Güzel hikayelerde hep gözyaşı vardır"

SÜPER Lig’de üst üste gelen kötü sonuçlar sonrasında G.Saray’da yaşanan çalkantılı dönemde herkesin gözü de başkan Dursun Özbek’in üzerindeydi. Teknik direktör değişimi konuşulurken oyunculara ceza verileceği de iddialar arasındaydı. Ancak başkan Özbek, bu süreçte teknik direktör Igor Tudor ve oyunculara destek olup arkalarında dururken camiaya da umut dağıtan mesajlar verdi.

BAŞKAN Özbek, G.Saray Dergisi’nin Aralık sayısında gelecek adına önemli açıklamalarda bulundu. Sezon başında futbol takımında yapılan revizyonun gelecekte çok daha iyi anlaşılacağını işaret eden Özbek, şu ifadeleri kullandı:

“2017 yılının yaz döneminde futbol takımımızda ciddi bir revizyona gittiğimiz tüm sporseverlerin malumu. Çoğunluğu yeni isimlerden oluşan bir takımın meydana getirdiği sinerjiden tüm G.Saraylıların keyif aldığı gerçeği de ortadadır. Büyük bölümü yenilenmiş kadromuzun futbol sezonunun ilk yarısında aldığı sonuçların içinde sevinçler olduğu gibi mutlaka hayal kırıklıkları da var. Ama unutmayalım en güzel sonla biten hikayelerde dahi gözyaşlarına yer vardır.

Haberin Devamı

‘OLUMSUZ TABLO...’

G.SARAY tarihine baktığınızda ilk başta eleştirilen kararların, büyük başarılan getirdiğine şahit olursunuz. Örneğin Jupp Derwall’in ilk yıllarda karşılaştığı olumsuz tabloya rağmen Ali Uras ağabeyimizin ve yönetiminin mantıklı adımı sadece G.Saray için değil, Türk futbolu için de önemli bir dönemeç olduğu aşikardır.

YİNE 1970’li yıllarda Selahattin Beyazıt ağabeyimizin İngiltere’ye giderek ülkesinde çok da bilinmeyen bir teknik adam olan Brian Birch ve hocaların hocası Coşkun Özarı ile yola çıkışının G.Saray’a kazandırdıkları ortadadır.”