Gazete Vatan Logo
Galatasaray '2 gol patlattım hayallerim gerçek oldu'

'2 gol patlattım hayallerim gerçek oldu'

F.Bahçe’yi iki füzesiyle yıkan Sneijder, Avrupa’nın devlerinde tatmadığı duyguları derbi sonrası yaşadığını açıkladı:

'2 gol patlattım hayallerim gerçek oldu'

DERBİNİN kahramanı Wesley Sneijder, Hollanda basınına maçı değerlendirirken G.Saray ile F.Bahçe arasındaki derbileri ‘fantastik’ olarak yorumladı... Bu derbiye yılın maçı denilebileceğini vurgulayan Hollandalı, rakibin 10 kişi kalmasının ikinci yarıda G.Saray’ın işini kolaylaştırdığını söyledi.

GOLLERİNİN ardından takım arkadaşlarının kendisinin üzerine atladıklarını ve gol sevinçleri sonrasında omuzlarının incindiğini de sözlerine ekleyen Hollandalı, “Bruno Alves’in kırmızı kart görmesi ile işimiz kolaylaştı. Ancak son dakikalara doğru zaman giderek daralıyordu ve ben de şut çekmeye karar verdim.

‘GOLÜ?BİLİYORDUM’

BÖYLESİNE büyük ve önemli bir stadyumda dünya çapında iki gol patlatmak çocukken hayalini kurduğum bir rüyaydı. Şut ayağımdan çıktığı anda gol olacağını biliyordum. Böyle şeyleri bazen hissedersiniz.

DERBİ sonrasında insanlar bana yaşlı gözlerle baktılar ve bütün gece havai fişek sesleriyle geçti. Böylesine büyük bir camianın hep bir ağızdan söylediği şarkılar tüylerimi diken diken etti.

Haberin Devamı

GÖSTERİLEN aşırı sevinçten dolayı omuzlarım ciddi şekilde incindi. Bu da benim için ayrı bir memnuniyet sebebi oldu. Taraftarlar ve takım arkadaşlarım boynuma dolanmıştı. Öyle görünüyor ki, birçok insanı ciddi manada mutlu ettik” diye konuştu.