Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Hakeme gücümüz yetmez oyunumuza bakalım'

'Hakeme gücümüz yetmez oyunumuza bakalım'

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Mersin İ.Y, galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

'Hakeme gücümüz yetmez oyunumuza bakalım'

Galatasaray'ın hocası Hamza Hamzaoğlu, "İlk yarıda bazı pozisyonlar yüzünden futbolcular hakemlerle çok oynamaya başladı. Devre arasında takıma 'Hakemin kararlarını değiştirmeye gücünüz yetmez ama oyunu çevirmeye yeter. Siz sadece oyununuza bakın' dedi. Bundan sonra da sahaya çıkıp maçı kazandık" dedi.

Soyunma odasında futbolcular ile yaptığı konuşmayı da anlatan Hamzaoğlu, "İlk yarıda bazı pozisyonlardan dolayı, futbolcularımız ile hakem arasında yaşanmaması gereken diyaloğlar yaşandı ve bu da konstanrasyon sorununa yol açtı. Devre arasında bu konuda futbolcularımız ile konuştum ve hakem ile konuşmalarının bir getirisi olmayacağını ve gücümüzün saha içerisinde hakeme yetmeyeceğini söyledim. Daha sonra oyuna daha fazla konsantre olduk" şeklinde konuştu.
Basın toplantısında da hakemler ilgili yorum yapan genç hoca, "Hakemlerimizin kesinlikle kasıtlı olduğuna inanmıyorum. Zaman zaman aleyhimize karar veriliyor, biz de isyan ediyoruz. Belki haksız yere de bağırıp, çağırdığımız oluyor. Ama biz nasıl insansak, onlar da insan. Onların da hataları olacak. Sadece büyük takımlar kollanıyor diye düşünmüyorum. Belki stat, atmosfer etki altında kalıyorlardır. Ama çok fazla eleştirmeden, işlerini doğru yapmalarına müsaade etmek lazım." diye konuştu.

Haberin Devamı