Gazete Vatan Logo
Futbol 'Hakemlere gözlük lazım'

'Hakemlere gözlük lazım'

Roberto MancInI Kasımpaşa karşısında net penaltılarının verilmemesine isyan etti:

'Hakemlere gözlük lazım'

G.Saray Teknik Direktörü Roberto Mancini, 1-1 biten Kasımpaşa maçının hakemlerini sert bir dille eleştirdi. Basın toplantısında “Maçın en iyisi taraftarlarımızdı, en kötüsü ise hakemlerdi” diyen İtalyan çalıştırıcı, “Eboue’nin ilk yarıda düşürüldüğü pozisyon kesinlikle penaltıydı ve kırmızı kart gerekirdi. Hem orta hakemin hem yardımcı hakemin hem de çizgi hakeminin gözlüğe ihtiyacı vardı. Bu ilk kez yaşadığımız bir sıkıntı da değil. Deplasman maçlarında ne yazık ki bunu yaşıyoruz ve maçlarımız iyi yönetilmeyebiliyor.

İlk yarıda iyi oynamayan bir G.Saray vardı. İkinci yarıda ise kazanmayı hak eden bir futbol sergiledik. Sadece taraftarlarımız için üzgünüm. Umutlarını yitirmesinler, mutlaka daha iyi olacağız ve kazanmaya başlayacağız.

‘3 ÖĞÜN ÇALIŞMALIYIZ’

Defansif mantalitemizi geliştirmemiz gerekiyor. Üst üste gelen maçlar nedeniyle, bu konuda çok fazla çalışma imkânı bulamadık. Bu kötü alışkanlığı yenmek için 3 öğün savunma çalışmalıyız. G.Saray gibi bir takımın böyle goller yeme lüksü yok.

Zirveyle aradaki puan farkı da ancak bu şekilde kapanabilir. Takımın hocası benim. Takım iyi oynamıyorsa, hatalar yapıyorsa, sorumluluğu ben alıyorum”diye konuştu.

‘Sneijder nereye gitti bilmiyorum’

Mancini, sakatlığıyla ilgili spekülasyonlar olan Sneijder için “Doktorlarımızdan gayet memnunuz. Bu konuda sıkıntımız yok. Sneijder hazır değildi ve benden izin istedi. 2 gün izin verdik. Kontrol için İtalya’ya mı gitti, yoksa Hollanda’ya mı, bilmiyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı