Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Hamza hocam isteseydi...'

'Hamza hocam isteseydi...'

Galatasaray’ın eski Sportif Direktörü Cüneyt Tanman, Radyospor’a açıklamalarda bulundu.

'Hamza hocam isteseydi...'

Galatasaray’da Sportif Direktör olarak görev aldığı son dönemde çok eleştirilen sarı kırmızılı takımın eski kaptanlarından Cüneyt Tanman, Radyospor’a önemli açıklamalarda bulundu.

Tanman, Galatasaray’ın transfer politikası ile ilgili detayları anlatırken Hollandalı yıldız Wesley Sneijder’in takımdan ayrılacağını düşünmediğini söyledi.

“SNEIJDER ÇİN’E GİTMEZ”

Tanman konuşmasında takımdan ayrılması basın yoluyla iddia edilen Sneijder’in sarı kırmızılı takımdan ayrılacağına inanmadığını söyleryerek, “Sneijder benim dönemimde iddialı bir takım içerisinde oynamak istediğini söylüyordu. Bu anlamda bize oyuncu önerdiği de oluyordu. İstikrarlı biçimde Şampiyonlar Ligi’nde oynayabilecek bir takımda oynamayı tercih ediyordu. Sneijder’in Çin’e gideceğini ben sanmıyorum. Ailesi burada mutlu. Ayrılsa da Avrupa’da bir takıma gider” ifadelerini kullandı.

“PODOLSKI DAHA FAZLA KAZANACAĞI TAKIMI TERCİH EDEBİLİR”

Özellikle Podolski’nin Galatasaray dışında daha fazla para kazanacağı bir takıma gitmesinin sürpriz olmayacağını söyleyen Tanman, “Bana sportif başarıyı dikkate alacağımız söylenmişti. Bu anlamda şuanda birbirini tutmayan uygulamalar var. Doğru yönetilemiyor kulüp. En önemli oyuncularını verdiler. Şuan Avrupa Ligi’de önemsenmiyor. Kişisel fikrim Muslera ve Podolski’nin de ayrılabileceği yönünde. Podolski kariyerinin bu evresinde daha çok para kazanmak isteyebilir. Bilgim yok, bu benim tahminim.” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

“HAMZA HOCA İSTESEYDİ…”

Görev aldığı dönemde üç isimle anlaşıldığını ancak transferin gerçekleşmediğini belirten Tanman, “Ibrahimovic ismi ortaya atıldığında herkes sustu ve bir tek ben yalanladım. Hamza hoca isteseydi Konoplyanka, Douglas ve Kalinic şuanda Galatasaray’da oynuyor olurdu. Konoplyanka Galatasaray’ı istemişti. Şampiyonlar Ligi nedeniyle… Serbestti, herşey tamamdı ama teknik heyet bizim oyun yapımıza uygun değil dedi. Sonuçta olmadı.” sözlerini sarfetti.

“GALATASARAY’IN EN BÜYÜK SORUNU PROJESİNİN OLMAMASI”

Beşiktaşlı Boyko’nun daha önce Galatasaray’ın da gündemine geldiğini belirten Tanman, sarı kırmızılı camianın planlaması olmaması nedeniyle sıkıntı yaşadığını belirterek, “Boyko bizim de gündemimize gelmişti. Polonyalı 17 yaşında bir ismi düşünmüştük. Galatasaray’ın en büyük sorunu projesi olmaması. Beşiktaş birkaç senedir bir projeyi uyguluyor. Bu nedenle Ersan’ı satmaları sorun yaratmıyor. Burak’ı satıp Sinan da sakatlanınca ne yapacağız diye düşünüyoruz.” sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı