Gazete Vatan Logo
Futbol "Hedef, Dünya Kupası finali"

"Hedef, Dünya Kupası finali"

Rusya'da, 14 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası’nda FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır ile yardımcıları Bahattin Duran ve Tarık Ongun da görev alacak. TRT Spor’un konuğu olan üçlüden Çakır, sorumluluklarının bilincinde olduklarını ifade etti:

"Hedef, Dünya Kupası finali"

ÇAKIR: “Biz hazırlanırken tam 7 seminer gördük. Bir testte bile başarısız olursanız katılamazsınız. Türk halkının sevgisi en büyük motivasyonumuz.”

RUSYA’DA, 14 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası’nda FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır ile yardımcıları Bahattin Duran ve Tarık Ongun da görev alacak. TRT Spor’un konuğu olan üçlüden Çakır, sorumluluklarının bilincinde olduklarını ifade etti:
“TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören’e Türk hakem camiası olarak teşekkür ediyoruz. 10 yıldır ekibimizle karşılaşmalara çıkıyoruz. Biz hazırlanırken 7 seminer gördük. Bir testte bile başarısız olursanız Dünya Kupası’na katılamazsınız. Final yönetmek herkesin hedefi. Çok çalıştık, ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Türk halkının sevgisi en büyük motivasyonumuz.
ŞAMPİYONLAR Ligi finali yönetmek mesleğe başladığımda hayâl edemediğim bir şeydi. Video Hakem Sistemi (VAR)’ı uzun süredir test ediyoruz, olumlu dönüşler aldık.”