Gazete Vatan Logo
Basketbol "Hedef her zaman Final Four"

"Hedef her zaman Final Four"

F.Bahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic, yeni sezonda da iddialı:

"Hedef her zaman Final Four"

“Son Euroleague şampiyonuna karşı daha farklı oynayacaklar. Bu da işimizi zorlaştıracak. Gittiğimiz her yerde savaşacağız.”

F.BAHÇE Doğuş takımı oyuncuları, başantrenör Zeljko Obradovic ve şube sorumlusu yönetici Ozan Balaban Ülker Salonu’nda düzenlenen medya gününe katıldı. Sarı-lacivertlilerin takım kaptanı Melih Mahmutoğlu, “Zamanı geldiğinde konuşuruz ama bizim tek hedefimiz yine Belgrad’da olup final-four’da yer almak. Rakiplerimiz, THY Euroleague şampiyonuna karşı oynamanın motivasyonuyla sahaya çıkacak” şeklinde konuştu.
OBRADOVIC ise, “Her zaman hedefimiz tabii ki final-four. Rakipler, son Avrupa şampiyonuna karşı daha farklı oynayacaktır. Bu da işimizi zorlaştıracak. Gittiğimiz her yerde savaşacağız” derken yeni transfer Sinan Güler de “Euroleague şampiyonluğunu kazanmış bir takımın tekrar bu başarıya ulaşması için mücadele edeceğim” ifadelerini kullandı.
BALABAN, “17 yaşındaki oyuncumu NBA ya da Amerika’daki üniversite elini kolunu sallaya sallaya buradan alıp götürürken FIBA’nın da bize destek olması lazım” diye konuştu.

Haberin Devamı