Gazete Vatan Logo
Sivas Spor 'Hedefimiz 3 puan'

'Hedefimiz 3 puan'

Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

'Hedefimiz 3 puan'

Teknik direktör Sergen Yalçın, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde sahada futbolcularıyla yaklaşık 15 dakika süren toplantı yaparak uyarılarda bulundu. İdman, pas ve istasyon çalışmasıyla devam etti.

Korcan Çelikay: "Hedefimiz 3 puan"

Kaleci Korcan Çelikay, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligin ilk maçında Galatasaray'a karşı zor bir sınava çıkacaklarını söyledi.

Sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden Korcan, takıma yeni katılan futbolcuların kırmızı-beyazlı ekibe katkılarının olacağını dile getirdi.

Sivasspor'un iyi bir sezon geçireceğini aktaran Korcan Çelikay, şunları kaydetti:

"Lige iyi başlarsak iyi gideceğimizi düşünüyorum. Galatasaray maçı zor bir başlangıç olacak. Sonuçta Galatasaray veya bir başka takımın rakip olması bizim için fark etmez. Tek hedefimiz lige 3 puanla başlamak ve bunun devamını getirmek. Geçen seneki gibi sıkıntılar yaşamak istemiyoruz. Umarım bu sene iyi bir sezon geçiririz. İnşallah sakatsız, kazasız, belasız ve bol galibiyetli bir sezon olur."

Haberin Devamı

Cicinho'nun görüşleri

Brezilyalı futbolcu Cicinho ise Galatasaray ile ligin ilk haftasında karşılaşacak olmalarının zorluğuna değinerek, "Türkiye'nin favori takımlarından birine karşı oynayacağız. Bu yüzden de gerçekten zorlu bir maç olacak ama pozitif bir skorla maçtan ayrılacağımızı düşünüyorum" dedi.

Kırmızı-beyazlı ekibin uzun ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini anlatan Cicinho, bunun faydalarını bu maçta göreceklerini sözlerine ekledi.