Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Hedefimiz asla bitmez"

"Hedefimiz asla bitmez"

Tudor kalan 6 haftada 18 puan almaları için takımını uyardı.

"Hedefimiz asla bitmez"

“Ben pes etmeyi asla kabul etmiyorum. Sonuna kadar yarışmaya, savaşmaya devam edeceğiz. Ligin sonuna kadar mücadeleyi ortaya koymamız gerekiyor. G.Saray gibi büyük kulüpler için hedefler asla bitmez. Kalan maçlarımızın hepsini kazanmak bizim yeni hedefimiz.”

LİGDE üst üste Başakşehir ve F.Bahçe’ye kaybedip Şampiyonlar Ligi umudunu kaybeden hatta UEFA Avrupa Ligi biletini de tartışmalı hale getiren G.Saray’da teknik direktör Igor Tudor için dün en zor idmanlardan biriydi. Hırvat teknik adam, F.Bahçe maçı sonrasında soyunma odasında oyuncularını kendilerine getirmek için bir hayli uğraşırken basın toplantısında ise yaşananları da bir bir anlattı.

DÜN Florya’da ise bu terapinin ikinci seansı vardı. Akşam idmanı öncesinde moralsiz olan takımını sahanın ortasında toplayan Igor Tudor şu sözlerle oyuncularını ligin kalan haftaları için ayağa kaldırmaya çalıştı:

“PES etmeyi asla kabul etmiyorum. Sonuna kadar yarışmaya, savaşmaya devam edeceğiz. F.Bahçe maçında mücadele ettik ve skor olarak istediğimizi alamasak da herkes bizim iyi oynadığımız konusunda birleşti.

Haberin Devamı

‘SİZE İNANIYORUM’

İSTEDİĞİMİZDE, hırsla oynadığımızda nasıl bir futbol ortaya koyduğumuzu siz de gördünüz. Ligin sonuna kadar bu mücadeleyi ortaya koymamız gerekiyor. G.Saray gibi büyük kulüpler için hedef asla bitmez. Kalan maçlarımızın hepsini kazanmak bizim yeni hedefimiz. Ligin sonuna kadar böyle oynayıp sezonu da en iyi yerde bitireceğiz. Ben sizlere inanıyorum.”