Gazete Vatan Logo
Futbol "Her maçı kazanabiliriz"

"Her maçı kazanabiliriz"

Akhisar Belediyespor'un Teknik Direktörü Cihat Arslan, Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası küfürlere isyan etti.

"Her maçı kazanabiliriz"

Kulübenin arkasından 5-10 kişilik bir taraftar grubunun maç boyunca kendisine hakaret edip, "Şunu çıkar, bunu çıkar" şeklinde müdahalede bulunduğunu dile getiren Arslan, "5 maçta 13 puan almış bir takımın hocasına neden küfrederler anlamıyorum. Bu takım benim takımım. 3. Lig'de bu kulübün formasını giydim. Bu takım sayesinde Süper Lig'de hocalık yapıyorum ve bu takımı herkesten fazla düşünüyorum. Onların söylediği gibi gibi her 10 dakikada bir oyuncu değiştirirsek, 80 tane futbolcuya ihtiyaç olur. Ayrıca maç sona ermeden bu neyin küfrü anlamış değilim" şeklinde konuştu.

Maçı da değerlendiren genç teknik adam şunları söyledi:

"Önce şükrediyorum. Çok iyi bir gidişatımız var. İyi çalışıyoruz. Allahın lutfu da üzerimizde. Biz takım bütünlüğünü korursak, her maçı kazanabiliriz. Bu bütünlüğü bozarsak da kaybedebiliriz. Sonuçta bir bir kasaba takımıyız. Ligin belki de en az maliyetli takımıyız. Buna karşılık 5 maçta 13 puan aldık. Bu dünyanın hangi liginde olursa olsun, çok önemli bir başarıdır. Futbolcularımı kutluyorum."

Haberin Devamı