Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Her maçtan sonra hakemler konuşuluyor"

"Her maçtan sonra hakemler konuşuluyor"

Kardemir Karabükspor Altyapı Sorumlusu Levent Açıkgöz, Galatasaray'ın Kardemir Karabükspor'u 3-2 mağlup ettiği mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

"Her maçtan sonra hakemler konuşuluyor"

Kardemir Karabükspor Altyapı Sorumlusu Levent Açıkgöz, Galatasaray'ın Kardemir Karabükspor'u 3-2 mağlup ettiği mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Erkan Sözeri'nin istifasının ardından yeni teknik direktör gelene kadar takımın başında olacak olan Açıkgöz kendi alanlarını kalabalık tutup, kazandıkları toplarla hızlı çıkmaya çalıştıklarını belirterek, "Torje'nin ilk yarının sonunda kaçırdığı bir gol var. Birkaç pozisyon daha var bu şekilde. Bunları değerlendiremeyince, 2 golü kalemizde gördük" diye konuştu.

"SELEZNYOV GİRİNCE OYUN DENGELENDİ"

Seleznyov'un girişinden sonra oyunun dengelendiğini söyleyen Açıkgöz, "Oyun planımızda değişiklik yapıp Seleznov'u aldık. Bu değişikliğin ardından oyunu dengeledik. İlk yarıda 2-1'i bulup devreye moralli girdik. İkinci yarıda Galatasaray üzerimize çok etkili gelmeye başladı. Pozisyonları kestik ve ardından penaltıdan golü bulduk. Daha sonra son dakikada bir şans topu oldu. Keşke topu o pozisyonda dışarı atabilseydik. Maalesef golü yedik" dedi.

Haberin Devamı

"YENİ GELECEK HOCAMIZLA DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Galatasaray maçının, kendileri için çok önemli bir maç olduğunu söyleyen Levent Açıkgöz, "Erkan hocamız geçtiğimiz hafta istifa etti. Ligde 5 puanımız var. En azından oyuncularımızın vermiş olduğu mücadele bizi ilerisi için umutlandırdı. İnşallah yeni gelecek hocamızla daha iyi olacağız" ifadelerini kullandı.

"HER MAÇTAN SONRA HAKEM HATALARI KONUŞULUYOR"

Son olarak hakemin performansını değerlendiren Açıkgöz, "Her maçtan sonra hakem hataları konuşuluyor. Penaltıydı veya değildi. Sonuç 3-2. Değişebilecek bir şey yok. Bu pozisyonlar akşam irdelenir. Biz artık önümüzdeki Kayserispor maçına hazırlanacağız" diyerek sözlerini noktaladı.