Gazete Vatan Logo
Galatasaray ‘Her şeyi mahvettim’

‘Her şeyi mahvettim’

Marcelo ve Cenk’in gollerinde hata yapan Chedjou maç sonu, “Arkadaşlarımın yaptığı güzel şeyleri 2 hatayla mahvettim. Çok üzgünüm” diye konuştu.

‘Her şeyi mahvettim’

VODAFONE Arena’da oynanan sezonun ilk derbisine sarı-kırmızılılar 73. dakikaya kadar adeta damga vurdu. Karşılaşmanın ilk 45 dakikalık bölümünü Eren Derdiyok ve Bruma’nın golleriyle 2-0 önde kapatan G.Saray, skor üstünlüğünü de elinde bulundurmanın avantajıyla ikinci yarıya oldukça rahat bir şekilde çıkmıştı.

HER şey G.Saraylılar’ın istediği gibi gidiyordu. Takım oldukça başarılı bir şekilde savunma yapıp Beşiktaş’ın birbirinden tehlikeli hücumcularına gol şansı tanımadığı gibi sarı-kırmızılı futbolcular da zaman zaman rakip ceza sahası çevresinde pozisyonlar üretiyordu. Ancak işler 73. dakika itibarıyla değişti. Quaresma’nın kullandığı kornerde Talisca ve Marcelo aynı anda yükselip Marcelo golü bulurken Chedjou adamını kaçırmıştı.

Hemen taraftara koştu

BUNDAN sadece 5 dakika sonra Aurelien Chedjou bir büyük hata daha yaptı. Dusko Tosic’in gelişigüzel içeri çevirdiği topta Cenk’i kaçıran Kamerunlu skorunun 2-2’ye gelmesinin en büyük nedeni olurken bu hatalarını kendisi de itiraf etti.

HAKEMİN bitiş düdüğünün ardından özür dilemek için hemen taraftarlarının bulunduğu tribüne giden Chedjou daha sonra yaptığı açıklamada ise “Arkadaşlarımın yaptığı güzel şeyleri 2 hatayla mahvettim. Gerçekten çok üzgünüm. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Bir sonraki maçta daha iyi olacağım” dedi.

Haberin Devamı