Gazete Vatan Logo
Sivas Spor ‘Her şeyi yaptık ama olmadı’

‘Her şeyi yaptık ama olmadı’

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Spor Toto Süper Lig'de 2-2 biten Medipol Başakşehir maçında kazanmak için her şeyi yaptıklarını ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

‘Her şeyi yaptık ama olmadı’

Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya duran toptan çok erken yedikleri golle başladıklarını, daha sonra oyuna ağırlıklarını koyduklarını, topa sahip olduklarını ve organize ataklar geliştirdiklerini belirtti.

İlk yarının sonunda 2-1 öne geçtiklerini aktaran Buruk, ikinci yarıda skor üstünlüğünü koruma düşünceleri olmadığını ancak rakibin ikinci yarının başında daha istekli oynadığını ifade etti.

Buruk, önde top tutamadıklarını ve geçen haftalarda olduğu gibi yine kaptırdıkları topun devamında kalelerinde golü gördüklerini kaydetti.

Ligin dördüncüsüyle oynadıklarını dile getiren Buruk, şöyle konuştu:

"Kazanmak için her şeyi yaptık ama olmadı. Oyuncularımın isteklerinden memnunum. Maç içerisinde yanlışlarımız oldu. Onları düzelteceğiz ama kazanmak için her şeyi yaptılar. Bu istekle kalan 4 maçımızda en yüksek puanı toplayacağımızı düşünüyorum. Üzülecek bir şey yok, tekrar kafamızı kaldırıp 2 çok önemli deplasmandan maksimum puanları alacağız."

Medipol Başakşehir cephesi

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı da deplasmanda maça golle başlamanın son derece önemli olduğunu ancak ilk 45 dakikada oyunun kontrolünün Sivasspor'da olduğunu belirtti.

İlk yarıda rakibe daha fazla alan verdiklerini dile getiren Avcı, Sivasspor'un bulunduğu konum itibarıyla daha istekli olduğunu söyledi.

İkinci yarıda daha dengeli bir oyun olduğunu ifade eden Avcı, topa daha fazla sahip olduklarını, organize ataklar geliştirdiklerini ve ikinci golü bulduklarını aktardı.

Maçın son bölümünde iki takımın da galibiyet fırsatlarını yakaladığını belirten Avcı, galibiyet golünü atmaları durumunda bile bugünkü oyunun kendisini memnun etmeyeceğini vurgulayarak, "Böyle bir deplasmandan puanla dönmek önemli. Son iki haftada iki deplasmandan 4 puanla dönüyoruz. Yolumuza devam ediyoruz. Sivasspor iyi bir takım ve iyi oyuncuları var. Bence çıkış yapacaktır. Onlara da başarılar diliyorum" diye konuştu.