Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Her şeyimizi vereceğiz'

'Her şeyimizi vereceğiz'

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Molde maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

'Her şeyimizi vereceğiz'

“Molde grubun en güçlü takımı olduğunu ispatladı. Konsantre olup, kontralara izin vermemeliyiz. Hırslı ve kazanmak için her şeyi yapan bir takım izleteceğiz.”

F.BAHÇE Teknik Direktörü Vitor Pereira, Molde maçı öncesi temkinli konuştu. Rakibin gücüne dikkat çeken Portekizli, şu ifadeleri kullandı:
“GRUBUN en güçlü ve formda takımı olduklarını ispatladılar. Organize bir takımla oynayacağız. Net bir şekilde biliyoruz ki defansif anlamda çok iyi olan, agresif bir takım göreceğiz karşımızda. Özellikle topu kaybettiği an agresif olan, kazandığında da hızlı bir şekilde dikine hücum gerçekleştiren bir takım. Ani ataklarda da son derece tehlikeliler. İlk maçta bunu gördük. Burada üst düzey konsantrasyon gösterip, ani ataklarına izin vermemeliyiz. Daha organize bir takım olduğumuzu, ofansif anlayışımızı geliştirdiğimizi ispatlamalıyız.
SAHAYA kazanmak için çıkacağız. 3 puan alabilmek için her şeyimizi sahaya koyacağız. İstediğimiz hırslı takım görüntüsünü veren, zafer isteyen bir takım göreceğiz. Avrupa Ligi bizim için 2. planda değil. Bu sene iki tane temel hedefimiz var. Avrupa Ligi ’nde olabildiğince ileri gidip Türkiye’de de şampiyon olmak.”
Gökhan: Zemin beni korkuttu
F.BAHÇE’NİN milli yıldızı Gökhan, Aker Stadı’nın zemininden çekindiğini belirtti: “İlk maçtaki gibi, çok fazla yeni oyuncu ve yeni bir hocayla alışma durumu olan bir takım izlemeyeceksiniz. Daha toparlanmış, daha güçlü bir takım olacak.
15 senedir profesyonelim. Suni çimde 2 yıl önce Rusya ’da S. Moskova’ya karşı oynamıştık. Çok zorlanmıştık. Beni korkutan hava şartları değil sadece zemin. Bu da bizim açımızdan önemli.”

Haberin Devamı