Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Her zaman favori olan kazanamıyor"

"Her zaman favori olan kazanamıyor"

Galatasaray ile Partizan'ın efsanesi Cevad Prekazi, eski takımıyla Beşiktaş'ın Play-Off eşleşmesini değerlendirdi:

"Her zaman favori olan kazanamıyor"

UZUN yıllar G.Saray forması da giyen Partizan’ın efsane isimlerinden Cevad Prekazi, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda eski takımı ile karşılaşacak Beşiktaş’ın favori olduğunu ancak her zaman favorilerin kazanmadığını söyledi. Eşleşme ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Prekazi ilki yarın oynanacak maçlar için şu ifadeleri kullandı:

“BEŞİKTAŞ, Partizan’a karşı daha avantajlı. Bir Partizan taraftarı olarak iyi bir sonuç bekliyorum, Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş her ne kadar LASK Linz’i son dakika golüyle elese de kaliteli yabancı futbolculara sahip."

‘MÜKEMMEL DEĞİL’

ZORAN Mirkovic’in teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından Partizan yavaş yavaş krizden çıkmaya başladı. Favori Beşiktaş olsa da futbolda her zaman favoriler kazanmıyor. Bugün her takım kazanabilir.
İLK maçta Partizan’ın kesinlikle kalesinde gol görmemesi gerek. Her takım kazanabilir ve kaybedebilir. Partizan mükemmel değil, hâlâ bir formül arayışında ama Mirkovic’in gelişiyle takıma disiplin geldiğini görüyorum. Partizan, Beşiktaş’a karşı sürpriz yapabilir. Rövanş maçında her şey olabilir.”
EFSANE futbolcu iki maçı da tribünden izlemeyi planladığını da ifade etti.
‘Türk halkını kandıramazsınız’
“TÜRKİYE’DE futbol oynama koşulları çok iyi. Bu nedenle Beşiktaş daha avantajlı. Türkiye’de idman ve futbol oynama koşulları inanılmaz. Bizde ise her şey Tito dönemindeki gibi kaldı.
TÜRKİYE’DE futbol oynayan isimler ellerinden gelenin en iyisini yaparak kendilerini kanıtlamalı. Türk halkını kandıramazsınız, zira onlar kime değer verip saygı duyacağını iyi bilir. Tüm bunlar için epey çaba gerekiyor. Eğer doğru kişi olursan, seni avuçlarının içindeki su gibi korurlar.”

Haberin Devamı