Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Artık böyle bir şey yaşanmaz'

'Artık böyle bir şey yaşanmaz'

İlk yarıda oyundan alındıktan sonra büyük tepki gösteren Fenerbahçeli yıldız oyuncu Caner Erkin maç sonrası açıklamalarda bulundu.

'Artık böyle bir şey yaşanmaz'

35. dakikada İsmail Kartal, kendisini oyundan aldıktan sonra yaptığı hareketlerle maçın önüne geçen Caner Erkin, 90 dakikanın ardından ise günah çıkardı. Volkan’ın golünde yaptığı hatayı telafi etmek ve maçı çevirmeye çalışmak isterken oyundan çıkarıldığını görünce sinirlerine hakim olamadığını söyleyen Caner, “Talihsiz bir olay yaşadım. Taraftarımızdan, hocamdan, camiamdan özür dilerim.

‘HEPSİ HIRSTAN’

BANA yakışmayan bir şey yaptım. Saygısızlık yapmak istemem. Herkesten özür diliyorum. Bundan sonra böyle bir şey yaşanmaz. Ben yapı olarak agresif ve sert biriyim. Hatta bazen hakemlerle bile sürtüştüğüm oluyor. Ama bu benim kazanma hırsımdan. Kendimi kontrol etmeliydim. İnşallah bir daha böyle bir şey olmaz.

MAÇ?sonu İsmail Hoca’yla görüştük. Bu yapmamam gereken bir şeydi. Kime tepki gösterdiğimi bile bilmiyorum. Benim hatamdan golü yedik. Maç 1-0’ken oyunu çevirmek istiyordum. Bu anda alınınca çok kırıldım. Yapmak istemeyeceğim şeyler yaptım. Hocam beni çok iyi tanıyor, ben de onu tanıyorum” dedi.

Haberin Devamı